2014-04-06 13:40:08
Φωτογραφία για ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο... ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ! (ΡΗΟΤΟ)
Το χαρακτήρα του σκληρού προπονητή βγάζει προς τα έξω ο Ζοσέ Μουρίνιο, όμως για ακόμη μία φορά απέδειξε πως έχει και αυτός την ανθρώπινη πλευρά του, αναλαμβάνοντας μία συγκινητική πρωτοβουλία.

Τον χαμό του Σον Κουικένταλ θρηνεί το MLS, αφού ο 32χρονος ποδοσφαιριστής των DC United και New York Red Bulls δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με την επάρατη νόσο.

Τους «ταύρους» της Νέας Υόκρης είχε αντιμετωπίσει η Τσέλσι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της για τη φετινή σεζόν και ο Ζοσέ Μουρίνιο, όταν ενημερώθηκε για την τραγική αυτή είδηση αποφάσισε να επικοινωνήσει με την οικογένειά του και να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη του.

Τον ιδιόρρυθμο τεχνικό τον έχουν κατακρίνει αρκετές φορές για τον χαρακτήρα του, όμως για ακόμη μία φορά απέδειξε πως πάνω από όλα είναι άνθρωπος Διαβάστε την επιστολή του Πορτογάλου τεχνικού, όπως την παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr":


«Αγαπητέ κύριε και κυρία Κουικένταλ.

Στενοχωρήθηκα βαθιά όταν άκουσα για το χαμό του γιου σας. Μπορώ μόνο να φανταστώ το πένθος ενός γονιού που χάνει το παιδί του και η καρδιά μου βρίσκεται μαζί σας.

Ελπίζω εσείς και η οικογένειά σας να βρουν τεράστια δύναμη μέσα από τις κοινές αναμνήσεις από τη ζωή του Σον σε αυτές τις δύσκολες στιγμές αλλά και στο μέλλον.

Η ποδοσφαιρική οικογένεια έχασε έναν σπουδαίο νεαρό άνδρα και οι σκέψεις όλων στην Τσέλσι είναι σε εσάς, στην οικογένειά σας και στους φίλους του Σον.

Με μεγάλη συμπόνια.

Δικός σας ειλικρινά, Ζοσέ Μουρίνιο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ