2014-04-15 08:27:56
Φωτογραφία για ΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. με τους υποψήφιους για τις ευρωεκλογές, παρουσιάζει σήμερα, στις 14:00, στην Πολιτική Επιτροπή της κόμματος, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Το ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. σηματοδοτεί στροφή προς το κέντρο και τη διαμόρφωσή του ανέλαβε προσωπικά ο Πρωθυπουργός, στον απόηχο της υπόθεσης Μπαλτάκου.

Θα συμμετέχουν υποψήφιοι από διάφορους χώρους, ανάμεσά τους, ο μουσικοσυνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος, ο οποίος είχε διατελέσει ευρωβουλευτής και την περίοδο 2000-2004, ο καθηγητής της Ιατρικής Χριστόδουλος Στεφανάδης, η ιστορικός, διευθύντρια της Υπηρεσίας Διπλωματικού και Ιστορικού Αρχείου του υπουργείου Εξωτερικών Φωτεινή Τομαή.

«Βαρύ» όνομα του ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ. είναι εκείνο του αρχηγού της Εθνικής Ομάδας στο Euro του 2004 Θοδωρή Ζαγοράκη, o οποίος συνάντησε χθες τον Αντώνη Σαμαρά και αποδέχτηκε την «τιμητική», όπως τη χαρακτήρισε, πρόταση της υποψηφιότητάς του.

Στη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών βρίσκονται επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, οι βουλευτές Μανώλης Κεφαλογιάννης και Κωστής Μουσουρούλης, οι οποίοι αναμένεται να παραιτηθούν από τη Βουλή, η νυν ευρωβουλευτής εκλεγμένη με τον ΛΑΟΣ Νίκη Τζαβέλα, η δημοσιογράφος Μαρία Σπυράκη, η πρώην βουλευτής Ελίζα Βόζενμπεργκ, η νυν ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Ρόδη Κράτσα και ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης.

Πριν τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ