2014-04-16 14:07:12
Φωτογραφία για ΒΑΛΝΤΕΖ : ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ! ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΜΕ! ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΕΖ!
Kατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για τη Θεσσαλονίκη ο Νέλσον Βαλντέζ μίλησε στον «Γαύρο».

Ο Παραγουανός επιθετικός, ανέφερε ότι ο Θρύλος ταξιδεύει μόνο για τη νίκη και συνεπώς για την πρόκριση, την οποία όλοι θα την αφιερώσουν στον Πέρεζ.

«Έχασα έναν μεγάλο φίλο για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Σε αυτό το παιχνίδι όλοι οι παίκτες θέλουμε να παίξουμε για τον Ερνάν. Θέλουμε να του αφιερώσουμε τη νίκη και την πρόκριση. Νομίζω ότι θα είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμάς. Και θέλουμε 100% να νικήσουμε στην Τούμπα...», ανέφερε ο Βαλντέζ, για να συνεχίσει, εξηγώντας γιατί ο συμπατριώτης του δεν βγήκε κατ' ευθείαν από τον αγωνιστικό χώρο για να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί.

«Στην αρχή, μόλις είδα πώς χτύπησε σοκαρίστηκα όπως και όταν έμαθα τι είχε συμβεί, ποιο ήταν το πρόβλημα. Στον αγωνιστικό χώρο του είπα ότι εάν είναι τραυματίας έπρεπε να μείνει έξω και να μη συνεχίσει
. Αλλά είναι Παραγουανός και οι Παραγουανοί παίκτες παίζουν μέχρι το τέλος, μέχρι να μην μπορούν να περπατήσουν καθόλου... Έτσι είμαστε εμείς, δεν τα παρατάμε. Έτσι είναι και ο Ερνάν. Μπορεί να έκανε λάθος, αλλά ήθελε να παίξει και κανείς δεν μπορούσε να τον σταματήσει. Δυστυχώς, ένας αδερφός μου τραυματίστηκε άσχημα, αλλά γνωρίζουμε ότι αυτή είναι η ζωή των ποδοσφαιριστών. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ για τον Ερνάν και ελπίζω να κάνουμε καλή δουλειά στο παιχνίδι για να τα καταφέρουμε».

Αναφορικά με το ματς, είπε. «Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Το τι θα συμβαίνει γύρω από τον αγωνιστικό χώρο δεν είναι δικό μας πρόβλημα. Εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι στο παιχνίδι μας και να μην παρασυρθούμε ή μπερδευτούμε από τα γύρω-γύρω. Χρειάζεται 100% συγκέντρωση».

Ολοκληρώνοντας την άποψή του, κατέληξε. «Από την αρχή ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι θα είχε διάρκεια 180 λεπτά και όχι 90. Νικήσαμε στο πρώτο... ημίχρονο, τώρα έχουμε το δεύτερο, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς έχουμε ομάδα και παίκτες με τον κατάλληλο χαρακτήρα και την κατάλληλη προσωπικότητα για να νικήσουμε σε αυτό το παιχνίδι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ