2014-04-19 00:53:09
Φωτογραφία για Χειροπέδες σε τρεις δράστες που χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένη στη Μαγνησία
Εξιχνιάστηκε έπειτα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, η ληστεία που διαπράχθηκε πριν από τέσσερις ημέρες σε βάρος ηλικιωμένης στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ, δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης του κ. Ανακριτή Βόλου από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας τρεις ημεδαποί, ηλικίας 22, 27 και 34 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε και η εμπλοκή ενός 39χρονου ημεδαπού συνεργού τους, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τα ίδια αδικήματα.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες μαζί με τον 39χρονο συνεργό τους που αναζητείται, το πρωί της Μεγάλης Τρίτης διέρρηξαν οικία 80χρονης ημεδαπής, όπου με την απειλή μαχαιριού και την άσκηση σωματικής βίας από τον έναν δράστη, αφαίρεσαν από την ηλικιωμένη ένα πορτοφόλι με το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ.Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 22χρονου, αλλά και στην κατοχή των άλλων δύο συλληφθέντων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:


- ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους 18,5 εκατοστών με μήκος λάμας 8,5

- ένας υαλοθραύστης, καθώς και

- το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ, που αποτελεί μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στην ηλικιωμένη.

Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
e-volos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ