2014-04-20 15:30:06
Φωτογραφία για Αποφύγετε τις εντάσεις στη χαλάρωση του Πάσχα
Οι διακοπές του Πάσχα αποτελούν μια καλή ευκαιρία για τη πλειοψηφία του κόσμου να ξεκουραστεί, να διασκεδάσει και να χαλαρώσει πριν μπει στη τελική ευθεία μέχρι να έρθει το καλοκαίρι. Τι γίνεται όμως όταν αυτή η ηρεμία και η ξεκούραση δεν έρχεται ποτέ;

Τι μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε τις εντάσεις και τους τσακωμούς με τους γύρω σας στις Πασχαλινές διακοπές; Δείτε τα όλα παρακάτω - Αποχή από κινητά, social media, pc και emails. Μέσα στην τρέλα της καθημερινότητας δεν προλαβαίνετε να επικοινωνήσετε ουσιαστικά συνεπώς οι τρεις-τέσσερις μέρες αυτές προσφέρονται για επικοινωνία και ποιοτικό χρόνο.

-Όταν είμαστε διακοπές συνηθίζεται να βγαίνει όλη κούραση. Αυτό αυτομάτως δεν σημαίνει μόνο ύπνος. Η απόρριψη στον σeξουαλικό τομέα, που τα κλισέ τον θέλουν να παίρνει

φωτιά στις διακοπές, δεν είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσουν οι πιο ρομαντικές διακοπές της ζωής σας. Αντί να νιώσει ότι τον απορρίπτεις, μπορείς να του πεις ότι είσαι ενθουσιασμένη για το χρόνο που θα αφιερώσετε ο ένας στον άλλο το ίδιο βράδυ, ή το επόμενο που θα είστε πιο ξεκούραστοι. Η αναμονή μπορεί και να εντείνει την επιθυμία.


-Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους! Κανονίστε πριν φύγετε πόσο λεφτά θέλετε να ξοδέψετε στις Πασχαλινές σας διακοπές. Μην αφήσετε το οικονομικό να σας δημιουργήσει προβλήματα στις λίγες μέρες που έχετε να περάσετε ήρεμα μαζί.

-Δεν γίνεται να τα προλάβετε όλα! Επιλέξτε τι θέλετε να κάνετε και στοχεύστε σ΄ αυτό. Οι διακοπές του Πάσχα δεν προσφέρονται για τουρισμό.  Αφήστε λοιπόν τα αξιοθέατα και χαλαρώστε στην παραλία. Περπατήστε στο νησί ή στο χωρίο όπου έχετε επιλέξει να περάσετε τις διακοπές σας. Παρακολουθήστε τα έθιμα που αναβιώνονται στην περιοχή που είστε και αναζητήστε την ηρεμία και τη ψυχική γαλήνη.
attikipress.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ