2014-04-23 13:31:55
Φωτογραφία για Η υποψήφια Δήμαρχος της ΝΔ υπο τον πλήρη έλεγχο του Τουρκικού Προξενίου !
 

Τις τελευταίες ώρες προσπαθει η μονταζιερα της ΝΔ να υπερπροβάλλει το εγκληματικό λάθος του ΣΥΡΙΖΑ να αποσύρει την Σαμπιχά Σουλεϊμάν μετά από την πίεση του Τουρκικού Προξενιού της Θρακης.

Αλλά δεν σας είπαν, ποια η γνώμη του Τουρκικού Προξενιού για τον συνδυασμό της ΝΔ.

Μα γιατί το Τουρκικό Προξενείο, ούτε το ίδιο δεν θα μπορούσε να κατεβάσει πιο φιλοτουρκικό ψηφοδέλτιο.

Ο λόγος για την Υποψηφίας Δημάρχου Φελίνας Καζάκου στην Κομοτηνή.

Η υποψηφία Δημάρχος Φελίνας Καζάκου φυσικά δεν θα μπορούσε να μην έχει, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Σεζέρ Ριζά τον Εκδότη-Γενικό Διευθυντή της Εβδομαδιαίας Κεμαλικής Εφημερίδας των Γκρίζων Λύκων «ΤΖΟΥΜΧΟΥΡΙΕΤ» φυσικά όπως δηλώνει κι η ίδια της «Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θρακης.»

Εδώ μια φωτογραφία του Σεζέρ Ριζά ντυμένος ως σφαγέα παράφρων Σουλεϊμαν με την οικογένεια του.

Σεζέρ Ριζά ως Σφαγέας Σουλεϊμάν

Μετά η υποψήφια της ΝΔ, που όπως λέει ο Μπαλτάκος υπερασπίζεται την Ορθοδοξία και τον Στρατό, δεν ξέχασε να επισκεφτεί τον Τομέα Γυναικών του συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης.

Ο «αθωος» αυτός σύλλογος μετέχει σε πολλά συνέδρια στο εξωτερικό καταγγέλοντας την Ελλάδα για «καταπίεση» της «τουρκικής» μειονοτητας της «ανεξάρτητης» Δυτικής Θράκης. Φυσικά ούτε αυτό ενόχλησε τους «αναμένους δαυλούς» της ΝΔ του Αντώνη Σαμαρα.

Τομέα Γυναικών του συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης με την υποψήφια της ΝΔ

Τέλος για να πάει καλά η περιοδεία της δεν παρέλειψε να δώσει και τα διαπιστευτήρια της στην επίσης Κεμαλική Οργάνωση » Πολιτιστική-Εκπαιδευτική Εταιρία Μειονότητας Δυτικής Θράκης» (BAKEŞ) των ακροδεξιων Γκρίζων Λύκων

Εδώ η φωτογραφία με τα χαμόγελα.

Ο πρόεδρος της BAKEŞ Γκαλίπ Γκαλίπ, η Γ.Γ. Γκιουλάι Μεχμέτ και η Γενική Διευθύντρια Περβίν Χαίρουλλάχ που υποδέχτηκαν την Καζάκου και τον Χασάν, συζήτησαν μαζί τους πιθανά σχέδια του δήμου Κομοτηνής και πιθανές συνεργασίες.

defiant για το HellenicForce.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ