2014-04-24 15:03:24
Φωτογραφία για Η Ζήνα Κουτσελίνη βγαίνει στο γυαλί και τα χώνει
Κινεί τα νήματα πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες και βάζει τη σφραγίδα της σε γνωστές εκπομπές ιδιωτικών καναλιών. Η Ζήνα Κουτσελίνη -μια γυναίκα με ιδιαίτερη και έντονη προσωπικότητα, που με τις ιδέες της και όχι μόνο έχει στηρίξει παλαιότερες και νεότερες παρουσιάστριες, όπως είναι η Ελένη Μενεγάκη, η Κατερίνα Καραβάτου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κ.ά.- αποφάσισε να βγει μπροστά από τον φακό και να «τα πει» με το δικό της ξεχωριστό στιλ.

Οχι, δεν πρόκειται για τηλεοπτική εκπομπή, αλλά για μια πολύ μικρού μήκους ταινία (διάρκειας πέντε λεπτών), σε σκηνοθεσία των Ιωάννη Κυφωνίδη - Κωνσταντίνου Ρόδη με τον τίτλο «Τα χειρότερα της ημέρας», στην οποία υποδύεται τον ρόλο μιας extreme τηλεοπτικής περσόνας με το όνομα «Στιγματισμένη». Τόσο η ταινία όσο και ο ρόλος της είναι εμπνευσμένοι από τον χαρακτήρα της Αντρέα Καρακορτάδα στην κινηματογραφική ταινία του μεγάλου Ισπανού δημιουργού Πέδρο Αλμοδόβαρ «Κίκα».


Μορφή video art

Η μικρού μήκους ταινία πρωτοπροβλήθηκε με τη μορφή video art στην αλμοδοβαρική κινησιολογική-εικαστική performance των Ρόδη - Κυφωνίδη «Γύρνα Πίσω... Στα Ψηλά Τακούνια» και τώρα ήρθε η στιγμή της αυτόνομης πορείας της μέσα από το κανάλι του Fashionart Lover (Μόδας & Τέχνης Εραστές) στο YouTube.

Η Ζήνα Κουτσελίνη -φορώντας μαύρη γυαλιστερή φόρμα από βινίλιο και προφέροντας το γράμμα ρο... γο- εμφανίζεται με φόντο ένα μπάνερ, στο οποίο είναι γραμμένες διάφορες λέξεις και φράσεις του τύπου «Η ζωή δεν μιμείται την τέχνη, μιμείται την κακή τηλεόραση», «Το χαμόγελο του παιδιού», «Enter TV» (αυτό είναι το site της Κουτσελίνη) κ.ά. Για να πάρετε μια ιδέα σας δίνουμε μερικές ατάκες από τις χειρότερες ειδήσεις που παρουσιάζει η «Στιγματισμένη». «Μια γυναίκα αυτοπυροβολήθηκε επειδή της αρνήθηκαν δάνειο», «Εξαρθρώθηκε σπείρα με πορνό στον παιδικό σταθμό "Ευημερία". Εβαζαν εξάχρονα να γυρίζουν ταινίες σκληρού πορνό», «Γνωστός πολιτικός σκοτώνει τη γυναίκα του και αυτοκτονεί. Είχαν μια διαφωνία για τους βαθμούς της κόρης τους. Οι γείτονες τον χαρακτήρισαν υπέροχο άνθρωπο» και «Καταδικάστηκε για εκπόρνευση πνευματικά ανάπηρων».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ