2014-04-25 12:14:06
Φωτογραφία για Ανατριχιαστικά τα στοιχεία για το έγκλημα στην Κω
Το δρόμο για τις φυλακές πήρε μετά την απολογία του ο 51χρονος Αλβανός που κατηγορείται για την δολοφονία της 43χρονης Ρουμάνας φίλης του στο Πλατάνι της Κω.

Σε βάρος του 51χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και το πρωί του Μ. Σαββάτου προσήχθη ενώπιον του ανακριτή Κω προκειμένου να απολογηθεί για την πράξη του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο 51χρονος επανέλαβε τα όσα είχε δηλώσει στους αστυνομικούς και στην προανάκριση. Είπε δηλαδή πως όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά, όταν η 43χρονη φίλη του, τού ανακοίνωσε ότι θα τον εγκατέλειπε και θα επέστρεφε στην Λειβαδιά. Ο ίδιος θόλωσε και τότε άρπαξε ένα μαχαίρι και τη κατάφερε θανάσιμα τραύματα σε όλο της το σώμα.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα Κω ο άνδρας κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με όσα φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς ο δράστης, όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά το μεσημέρι της 14ης Απριλίου 2014 στο σπίτι τους στο Πλατάνι.


Περίπου στις 13.30 ο 51χρονος επέστρεψε από την δουλειά. Μπήκε στο σπίτι όπου διέμενε με την 43χρονη Ρουμάνα φίλη του, την οποία κάλεσε να ετοιμαστεί προκειμένου να την πάρει μαζί του για να της βρει δουλειά.

Τότε η αλλοδαπή φέρεται να αρνήθηκε δηλώνοντας στον 51χρονο ότι θα φύγει και θα επιστρέψει στην Λειβαδιά, τόπο διαμονής της τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Η κουβέντα αυτή αποτέλεσε και την αφορμή για να ξεκινήσει ο καβγάς μεταξύ του ζευγαριού, το οποίο κινούνταν σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Όταν η άτυχη κοπέλα έφθασε στο μπάνιο ο 51χρονος είχε ήδη αρπάξει το μαχαίρι του ψωμιού από την κουζίνα και της επιτέθηκε καταφέροντάς της μία πρώτη μαχαιριά στην αριστερή πλευρά του λαιμού της!

Το χτύπημα είχε ως αποτέλεσμα να πέσει λιπόθυμη στο έδαφος και τότε ο αλλοδαπός φέρεται να συνέχισε να τη χτυπά με τοπ μαχαίρι, στην καρωτίδα τέσσερις φορές, και εν συνεχεία στα γεννητικά όργανα και στο μαστό!

Στην συνέχεια, περίπου στις 2 παρά 10 τηλεφώνησε στην αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό.

Αν και οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση αρκετές φορές από τον 51χρονο, εκείνος τηρούσε «σιγή ιχθύος» και δεν παραδεχόταν τη διάπραξη του αποτρόπαιου εγκλήματος. Ωστόσο τα στοιχεία «πρόδωσαν» τον άντρα ο οποίος νιώθοντας την πίεση των γεγονότων ομολόγησε την πράξη του αργά το απόγευμα της 16ης Απριλίου 2014.

egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ