2014-04-25 14:20:07
Φωτογραφία για ΣΤΟ 8ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ Porteros Enfrentados Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ!
Από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Ευρώπης είναι ο Ρομπέρτο, ο οποίος έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό τόσο στην Ευρώπη όσο και στις εγχώριες διοργανώσεις. Το όνομά του έχει γίνει πιο «δυνατό» και «ηχηρό» και προφανώς αυτός είναι ο λόγος που θα συμμετάσχει στο όγδοο τουρνουά Porteros Enfrentados, που διοργανώνεται από το ίδρυμα Recre και οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στις 17 Μαΐου στις εγκαταστάσεις της Ουέλβα.

Σε αυτό το τουρνουά θα λάβουν μέρος μερικοί από τους καλύτερους τερματοφύλακες από διάφορες κατηγορίες και στους πορτιέρο που θα έχουν ξεχωριστή παρουσία, θα είναι και ο Ρομπέρτο. Αναμφισβήτητα, ξεχωριστή τιμή για τον πορτιέρο του Θρύλου, ο οποίος έχει γίνει πάρα πολύ γνωστός από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό.

Οι άλλοι πορτιέρο που θα εμφανιστούν είναι οι: Ριέσγκο (Οσασούνα), Αουάτ (Μαγιόρκα), Σανταμαρία (Πονφεραντίνα), Λουξ (Λα Κορούνια), Φαμπρίτσιο (Λα Κορούνια), Αλμπέρτο (Χιχόν), Γιοέλ (Θέλτα), Μανού (Αλκονκόρν), Γκοΐτια (Αλαβές), Άλβες (Βαλένθια), Γκουαΐτα (Βαλένθια), Αλεχάντρο (Σανταντέρ), Βαράς (Σεβίλλη) και Μπέτο (Σεβίλλη).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ