2014-04-25 17:05:07
Φωτογραφία για Έπαθε εγκεφαλικό η Sharon Stone;
Σε νοσοκομείο της Βραζιλίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα η Sharon Stone, πριν από μερικές ημέρες, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα. Η 56χρονη ηθοποιός φαίνεται ότι ένιωσε μια αδιαθεσία μετά την παρουσίαση ενός φιλανθρωπικού γκαλά για την έρευνα του AIDS, όπου έδωσαν το παρών και άλλα μεγάλα ονόματα όπως η Kate Moss, η Naomi Campbell και η Mary J. Blige.

Η πρωταγωνίστρια του Βασικού Ενστίκτου νοσηλεύτηκε για δύο ημέρες στο Syrian-Lebanese Hospital με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι μετέβη εκεί μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τεύχους του National Enquirer.

Ωστόσο, η σταρ φάνηκε να έχει… επανέλθει την Τετάρτη στα εγκαίνια του InnovAge Greater California PACE για τους ηλικιωμένους στο Σαν Μπερναρντίνο της Καλιφόρνιας.

Εκεί, η Stone έδωσε ομιλία, φορώντας ένα γκρι κοστούμι, ενώ χαμογελούσε διαρκώς όσο βρισκόταν ανάμεσα σε αξιωματούχους.


Ο ραδιοφωνικός σταθμός του Sao Paulo «RCN La Radio » επικαλέστηκε ανώνυμες πηγές του νοσοκομείου και έκανε γνωστό ότι η Sharon Stone εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ άλλες πηγές μέσα από το νοσοκομείο δήλωσαν ότι έπαθε κάποια μόλυνση.

Άλλο τοπικό μέσο μετέδωσε ότι η Stone υπεβλήθη σε θεραπεία, λόγω μιας γρίπης που την ταλαιπώρησε.

Η περιπέτεια αυτή ανησύχησε τους φίλους της, που θεωρούν ότι το φιλανθρωπικό της έργο μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία της, σύμφωνα με το Enquirer.

Μάλιστα, αυτά τα δημοσιεύματα έφεραν στο μυαλό πολλών, το εγκεφαλικό που είχε υποστεί η 56χρονη star πριν από 13 χρόνια!

Η ίδια μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία δήλωση, ωστόσο εκπρόσωπός της χαρακτήρισε ανακριβή τα όσα γράφοντα, λέγοντας: «Η Sharon είναι καλά και, αυτές τις μέρες, δουλεύει για την νέα της ταινία». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ