2014-04-29 16:36:07
Φωτογραφία για Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά
Η αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός 59χρονου σε χωριό της... Καβάλας, οδήγησαν στην κατάσχεση έξι δενδρυλλίων κάνναβης ύψους 0,10 ως 0,40 εκατοστών τα οποία καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες σε αθέατο σημείο Ο χασισοκαλλιεργητής συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ στην κατοχή του οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και μια νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 61,8 γραμμαρίων.

Σε τρεις συλλήψεις κατέληξαν οι έλεγχοι υπόπτων που έκαναν οι αστυνομικοί στην πόλη της Ρόδου για διακίνηση ναρκωτικών. Συνελήφθησαν ένας 28χρονος Έλληνας με 73 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή, ένας 35χρονος Έλληνας που είχε στην κατοχή του ακατέργαστη κάνναβη βάρους 12 γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι και ένας 35χρονος Αλβανός στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν δυο συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης. Οι τρεις δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ηρωίνη και ναρκωτικά χάπια διακινούσε ένας 21χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Λευκιμμαίων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν συσκευασίες με ηρωίνη βάρους τεσσάρων γραμμαρίων και χάπια απαγορευμένης φαρμακευτικής ουσίας για την οποία απαιτείται ιατρική συνταγή. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ