2014-05-04 10:37:12
Φωτογραφία για ΚΑΣΤΙΓΙΟ : ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ Ο ΠΟΥΛΙΔΟ
Το εγκώμιο του Άλαν Πουλίδο έπλεξε ο Νέρι Καστίγιο, χαρακτηρίζοντας τον συμπατριώτη του απρόβλεπτο παίκτη, που αν δουλέψει σωστά, μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στον Ολυμπιακό.

Ο επιθετικός της Τίγκρες φαίνεται ότι βρίσκεται μία ανάσα πριν γίνει κι επίσημα παίκτης των ερυθρόλευκων και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Νέρι Καστίγιο, σκιαγραφεί το προφίλ του συμπατριώτη του με δηλώσεις του στη «Real».

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που τώρα αρχίζει να εξελίσσεται και να ανεβαίνει. Είναι παίκτης που μπορεί να παίξει στην κορυφή της επίθεσης αλλά και στα πλάγια. Είναι μαχητικός, αρκετά γρήγορος και προσπαθεί να αιφνιδιάζει τους αντιπάλους του», αναφέρει αρχικά ο Μεξικανός άσος που πλέον αγωνίζεται στην ισπανική Βαγεκάνο και πρόσθεσε:

«Έχει δυνατότητες ο Πουλίδο αλλά χρειάζεται και υπομονή, γιατί είναι ένας παίκτης που τώρα ετοιμάζεται να φύγει από την πατρίδα του και να έρθει στην Ευρώπη. Θέλει χρόνο προσαρμογής. Με κατάλληλη και πολλή δουλειά μπορεί να παίξει καλά στον Ολυμπιακό. Είναι καλός με τη μπάλα στα πόδια κι έξυπνος την ώρα του αγώνα. Όπως είπα και πριν, του αρέσει να αιφνιδιάζει τον αντίπαλο κάνοντας κάτι απρόβλεπτο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ