2014-05-12 08:29:16
Φωτογραφία για Κατέπεσε το Τούρκικο «UAV» που διαφήμιζαν με νταούλια οι Τούρκοι ! (video)
Ένα »UAV  των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων  κατέπεσε την  Παρασκευή 9 Μαϊου  κατά τη διάρκεια δοκιμαστικής πτήσης στο  χωριό Sarıkoç  Γκαζιαντέπ στην περιοχή Nizip στη νότια Τουρκία ,χωρίς να υπάρχουν τραυματισμοί !

Το UAV έπεσε στον κήπο ενός σπιτιού .Πρόκειται για κατασκοπευτικό UAV ισραηλινής κατασκευής και Τούρκικης αντιγραφής  που δοκίμαζαν κάποια συστήματα της Τούρκικης βιομηχανίας (αν και οι Τούρκοι κάνουν λόγο για το Ισραηλινό κατασκοπευτικό UAV  τύπου Heron…Αλλά μόνο  το συγκεκριμένο έκανε δοκιμές στην περιοχή !

Oι χωρικοί πανικοβλήθηκαν όταν είδαν ένα μεγάλο ιπτάμενο αντικείμενο να πέφτει κοντά τους και να διασκορπίζονται τα κομμάτια του γύρω τους.

Η ΣτρατοΧωροφυλακή πήγε στην περιοχή της συντριβής και μάζεψε τα κομμάτια του UAV.(φώτο)

Ο επικεφαλής του Χωριού Χασάν Naim είπε ότι αρχικά δεν μπόρεσε να εντοπίσει το ιπτάμενο αντικείμενο και ότι πετούσε πολύ χαμηλά. Είπε ενώ το «βλέπαμε, είδαμε ότι έπεσε και ενημέρωσα αμέσως την χωροφυλακή.»

Να σημειωθεί οτι το Τούρκικο Γενικό Επιτελείο αποδέσμευσε video που δείχνει τις δοκιμαστικές πτήσεις ενός μέσου UAV Τούρκικης αντιγραφής πρίν απο μερικές ημέρες  συγκεκριμένα την 3 ΜαΙου …Σύμφωνα όμως  με πληροφορίες πρόκειται για παρόμοιο αν όχι για  ίδιο  Μη επανδρωμένο Αεροσκάφος  που το δοκίμαζαν στο εναέριο χώρο της Συρίας !

ΠΗΓΗ: http://veteranos.gr/katepese-tourkiko-uav-pou-diafimizan-ntaoulia-tourki-video/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ