2014-05-12 10:58:20
Φωτογραφία για ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΓΙΑ ΝΤΙΟΠ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Πάπε Ντιόπ στον Ολυμπιακό.

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την μεταγραφή του Παπα Ντιόπ στο Θρύλο, αφού την ερχόμενη εβδομάδα θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι με τη Λεβάντε.

Εκείνο που αναφέρουν στην Ισπανία είναι πως ο Σενεγαλέζος χαφ έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι μπροστά στους οπαδούς της ομάδας του και εκείνο με τη Μάλαγα θα είναι το τελευταίο του στην Primera Division, όπως ήδη έχουμε αναφέρει..

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η μεταγραφή του διεθνούς ποδοσφαιριστή να κλείσει εντός της εβδομάδας, καθώς αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο μάνατζέρ του και να... πέσουν οι υπογραφές.

Άνθρωπος των ερυθρόλευκων βρίσκεται στη Βαλένθια για να μιλήσει με τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει επιτευχθεί η συμφωνία, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Η Λεβάντε αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 2 εκατ. ευρώ, με τον παίκτη να παρουσιάζεται θετικός – όπως και πέρσι – να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Στα όσα έχουν γίνει πάντως γνωστά, ο Ολυμπιακός έχει απεσταλμένο του στην Ισπανία για συζητήσεις με τη διοίκηση της Λεβάντε και μέχρι στιγμής, δεν έχει επιβεβαιωθεί κάποια συμφωνία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ