2014-05-12 12:24:05
Φωτογραφία για Στο Οροπέδιο Λασιθίου οι γιατροί του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου εξέτασαν δωρεάν δεκάδες κατοίκους [photos]
Για μια ακόμα χρονιά, γιατροί – μέλη του Ρ. Ο. Ηρακλείου και εθελοντές γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, επισκέφτηκαν το Κ. Υ. Τζερμιάδου και εξέτασαν δωρεάν δεκάδες κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Η δράση αυτή του Ρ. Ο. Ηρακλείου, που πραγματοποιείται εδώ και αρκετές δεκαετίες σε ολόκληρη σε απομακρυσμένες από τα νοσοκομεία περιοχές, εντάσσετε στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών ενίσχυσης της προληπτικής ιατρικής.

Ο Ρ. Ο. Ηρακλείου θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσει τον Δ/τη της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Αντώνη Γρηγοράκη, την διοίκηση και το προσωπικό του Κ. Υ. Τζερμιάδου για την πολύτιμη βοήθειά τους, όλους τους γιατρούς που προσέφεραν δωρεάν τις υπηρεσίες τους και ακολούθησαν στην αποστολή και ειδικότερα τους:

Βαβουρανάκη Χάρη (ορθοπεδικό)

Εξαμιλιώτη Γιώργο (πνευμονολόγο)

Ιεραπετρίτη Γιάννη (ενδοκρινολόγο)

Πάγκαλο Άρη (ΩΡΛ)

Παπουτσάκη Αντώνη (ουρολόγο)

Χανδάνο Κλεόβουλο (παιδίατρο)

Χατζάκη Βασίλη (δερματολόγο)

Με την πράξη τους αυτή, οι γιατροί απέδειξαν για πολλοστή φορά ότι η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά δεν γνωρίζουν κρίση και η αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο μπορεί – και πρέπει – να παραμείνει ζωντανή.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ