2014-05-12 14:15:09
Φωτογραφία για Πάτρα Δυνατή: Νέες και Νέοι, πάρτε το μέλλον της πόλης στα δικά σας χέρια..!
Στη σημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων ο εκπρόσωπος τύπου της Παράταξης Πάτρα Δυνατή κ. Πέτρος Αχιλλεόπουλος δήλωσε:

"Οι εκλογές για την Αυτοδιοίκηση είναι προ των πυλών και η έκφραση της ετυμηγορίας του λαού θα εκφραστεί σε ένα τοπίο εντελώς διαφορετικό, που δεν μοιάζει σε τίποτα με τις προηγούμενες εποχές.

Οι κοινωνικοοικονομικές συνθήκες είναι σήμερα διαφορετικές, ο κόσμος είναι προβληματισμένος, αγανακτισμένος αλλά έχω την αίσθηση και πιο ώριμος από ποτέ. Τη Κυριακή προσέρχεται στις κάλπες να αποφασίσει για την επόμενη πενταετία του Δήμου μας, απαιτώντας πλέον ξεκάθαρες απαντήσεις για τα προβλήματα της καθημερινότητάς του και αρνούμενος τα ασαφή, ομιχλώδη και πολλές φορές παραπλανητικά διαφημιστικά μηνύματα των υποψηφίων.

Οι επώδυνες αλλαγές που συντελέστηκαν την τελευταία διετία άλλαξαν ριζικά την ζωή του Ελληνικής οικογένειας οδηγώντας την σε μια βίαιη αναθεώρηση του τρόπου ζωής που είχε μέχρι σήμερα.


Περισσότερο όμως άλλαξε η ζωή των νέων ανθρώπων απ' τον χώρο της παιδείας μέχρι την αγορά εργασίας.

Η ανεργία των νέων που υπερβαίνει το 60% και τα διογκούμενα προβλήματα που μαστίζουν την σημερινή νεολαία έχουν οδηγήσει σε μια ευρύτερη απαξίωση των νέων προς τα κοινά και την πολιτική.

Οι νέοι βιώνουν την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, την αβεβαιότητα και το άγχος για το μέλλον τους.

Εμείς καλούμε τις νέες και τους νέους της Πάτρας να μετατρέψουν την απογοήτευσή τους σε συμμετοχική δράση και την οργή τους σε δημιουργική δύναμη ανατροπής.

Εμείς πιστεύουμε ότι, η συμμετοχή της νεολαίας πρέπει να είναι μαζική για να ακουστεί η φωνή της δυνατά και καθαρά ... γιατί η νέα γενιά μπορεί να φέρει αισιόδοξα μηνύματα με τον λόγο και την ψήφο της και να κρατήσει ζωντανό το όραμα και ανοιχτούς τους ορίζοντες για το νέο, το σύγχρονο και το καινοτόμο, κλείνοντας οριστικά το παλιό αναχρονιστικό βιβλίο της πόλης μας.

Νέοι και νέες πάρτε το μέλλον της πόλης στα δικά σας χέρια..!

Μια ιδιαίτερη αναφορά θέλω να κάνω προς τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ Λυκείου, που μέσα σε προεκλογική περίοδο δίνουν τη δική τους ξεχωριστή μάχη στις Πανελλήνιες εξετάσεις και τους ευχόμαστε από τη καρδιά μας καλή επιτυχία και επιβράβευση των προσπαθειών τους, έχοντας πάντα κατά νου ότι η δοκιμασία αυτή αποτελεί μεν μια σημαντική μάχη, αλλά όχι και την καθοριστική στον αγώνα της ζωής τους."
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ