2014-05-13 21:00:11
Φωτογραφία για ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ
Μετά από αίτημα του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου –ΣΟΑΑ όσον αφορά το σένσορα χρονομέτρησης αγώνων αποφασίσθηκαν τα κάτωθι:

1. Για όσους αγωνιζόμενους οι οποίοι δεν έχουν αγορασμένο σένσορα η Ομοσπονδία σε συνεργασία με τον εκάστοτε χρονομέτρη θα εξοφλεί το τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών που θα εκδίδει ο τελευταίος σε κάθε αγωνιστική εκδήλωση.

2. Για όσους αγωνιζόμενους έχουν αγοράσει σένσορα, το παράβολο συμμετοχής τους στον αγώνα θα είναι μειωμένο κατά 15 ευρώ.

3. Το σωματείο θα αφαιρεί τόσον από τη συμμετοχή του αγωνιζόμενου όσον και από το παράβολο προς την ΟΜΑΕ το παραπάνω ποσό.

Η ως άνω προσφορά θα ισχύσει μέχρι 31.12.14 για τους προκηρυγμένους αγώνες Πρωταθλήματος, Κυπέλλων και Επάθλων Ράλλυ & Σπριντ, Ταχύτητας, Αναβάσεων και Καρτ για τους οποίους υπάρχει ο συγκεκριμένος τρόπος χρονομέτρησης, με σένσορες.

Για να ισχύουν τα ανωτέρω θα πρέπει,

Α) ο αγωνιζόμενος να αναγράφει στη δήλωση συμμετοχής του αν έχει ή όχι δικό του transponder και

Β) να παραδίδεται από το χρονομέτρη στο σωματείο προς ενημέρωση και της ΟΜΑΕ ενυπόγραφη κατάσταση στην οποία θα αναγράφονται οι αγωνιζόμενοι οι οποίοι ενοικιάζουν αισθητήρα χρονομέτρησης.

Από τη Διοικούσα Επιτροπή

Δημοσίευση by Autocarnet.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΥΟ... ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΕΣ ΓΙΑ ΣΑΛΙΝΟ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΥΟ... ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΕΣ ΓΙΑ ΣΑΛΙΝΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ