2014-05-13 20:47:10
Φωτογραφία για «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ!
Την Τετάρτη 14 Μαΐου θα γεμίσει με παιδιά το «Γ. Καραϊσκάκης» για την Αθλητική Ημερίδα του «Ευ Αγωνίζεσθαι»!

Το γήπεδο του Ολυμπιακού, θα φιλοξενήσει στο πλαίσιο προώθησης του αθλητισμού εκδήλωση για τις αρχές του «Ευ Αγωνίζεσθαι» και «Φίλαθλου Πνεύματος». Σε αυτή την ημερίδα έχουν κληθεί στο Καραϊσκάκη πάνω από 7000 παιδιά από 61 σχολεία τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα... μυστικά των Ποδοσφαίρου, Πόλο, Ξιφασκίας, Τοξοβολίας, Ρυθμικής Γυμναστικής, Τραμπολίνο, Χάντμπολ, Στίβου και της Άρσης Βαρών.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αυτά τα αθλήματα μέσω μεγάλων προσωπικοτήτων όπως οι Αντώνης Νικοπολίδης, ο Τάσος Πάντος, η Βάσω Βουγιούκα, η Σταυρούλα Αντωνάκου και ο Αιμίλιος Παπαθανασίου. Το παρών θα δώσουν και περισσότεροι από 20 Ολυμπιονίκες και 10 ομοσπονδιακοί προπονητές.

Η σχετικά ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδος διοργανώνει την Τετάρτη 14 Μαΐου στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» Αθλητική Ημερίδα «Ευ αγωνίζεσθαι» με την συμμετοχή χιλιάδων παιδιών! Η εκδήλωση, πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προώθησης του Αθλητισμού, των αρχών του «Ευ Αγωνίζεσθαι» και του «Φιλάθλου Πνεύματος».


Στο «Γ. Καραϊσκάκης» έχουν κληθεί πάνω από 7000 παιδιά από 61 σχολεία (51 Δημοτικά, 10 Γυμνάσια) τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Ποδόσφαιρο, το Πόλο, την Ξιφασκία, την Τοξοβολία, την Ρυθμική Γυμναστική, το Τραμπολίνο, το Χάντμπολ, τον Στίβο και την Άρση Βαρών. Τα παιδιά θα φέρουν σε επαφή με τα αθλήματα, μεταξύ άλλων ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Τάσος Πάντος, η Βάσω Βουγιούκα, η Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Αιμίλιος Παπαθανασίου και αρκετοί ακόμη.

Στην εκδήλωση, η οποία θ’ αρχίσει στις 09:00 και θα ολοκληρωθεί στις 13:00, θα δώσουν το παρών περισσότεροι από 20 Ολυμπιονίκες και 10 ομοσπονδιακοί προπονητές».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ