2014-05-14 08:30:06
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΦΟΡΤΟΥΝΗ!
Ολοένα και πλησιάζει προς τον Ολυμπιακό ο Κώστας Φορτούνης καθώς έχουν γίνει οι απαιτούμενες συζητήσεις επί ελληνικού και γερμανικού εδάφους για να κλείσει οριστικά.

Ο νεαρός Έλληνας διεθνής όπως όλα δείχνουν θα ντυθεί άμεσα στα ερυθρόλευκα. Οι συζητήσεις μεταξύ των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή και της πλευράς του Ολυμπιακού έγιναν σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε σημοσίευμά του το "gazzetta.gr", σε πολύ καλό κλίμα κυρίως στην Αθήνα (ενώ επαφές υπήρξαν και στην Γερμανία) και όπως διέρρευσε ο Κώστας Φορτούνης είναι πιο κοντά από ποτέ στο να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στο Λιμάνι.

Οι ατζέντηδες του παίκτη γύρισαν ήδη στην Γερμανία και ο μεσοεπιθετικός της Καϊζερσλάουτερν αναμένεται στην χώρα μας έως το τέλος της εβδομάδας (Κυριακή) για το τελικό deal. Με αυτήν του την κίνηση ο παίκτης ευελπιστεί πως θα φέρει την καριέρα του σε άλλη... ρότα, παίρνοντας τις ευκαιρίες που θέλει.

Μέσω των ερυθρόλευκων θα μπορέσει να αναδειχθεί ξανά και να ανεβάσει εκ νέου αισθητά τις ποδοσφαιρικές μετοχές του. To συμβόλαιο του παίκτη πρόκειται να είναι διάρκειας 4 ετών και να έχει ισχύ από τις 2 Ιουλίου 2014, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ