2014-05-22 18:51:17
Φωτογραφία για Πάτρα: Τελευταία μέρα προπώλησης για τη συναυλία Τσαλιγοπούλου και Λειβαδά
Τελευταία μέρα σήμερα για την προπώληση των εισιτηρίων για την μεγάλη μουσική γιορτή, με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τον Κώστα Λειβαδά που θα διεξαχθεί στο Λιθογραφείον της Πάτρας, στην οδό Μαιζώνος και Τριών Ναυάρχων, στο πλαίσιο του madayz 2014, την Παρασκευή 23 Μαίου.

Ταυτόχρονα όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Area 51 που έχει την ευθύνη διοργάνωσης, οι κρατήσεις των τραπεζιών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και μέχρι το βράδυ αναμένεται να έχουν καλυφθεί και τα τελευταία.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από επιθυμία των ερμηνευτών υπάρχει χαμηλό ενιαίο εισιτήριο για όλους, με 10 € στην προπώληση. Οι δύο αγαπημένοι μουσικοί γιορτάζουν 15 όμορφα και δημιουργικά χρόνια συνεργασίας και περιμένουν όλους τους φίλους τους σε μια και μοναδική εμφάνιση, την Παρασκευή 23 Μαϊου στο Λιθογραφείον.

Σε έναν χώρο, με ιδανικές συνθήκες οι δύο ερμηνευτές ταξιδεύουν παλιούς και νέους φίλους σε ένα ταξίδι με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Κώστα Λειβαδά και τις Ελένης Τσαλιγοπούλου από το πρώτο τραγούδι που ηχογράφησαν ποτέ (ΠΙΑΣΕ ΜΕ) ως το τελευταίο που έγραψαν μαζί και έχει γίνει ραδιοφωνική επιτυχία, «ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ».


Στο πρώτο μέρος της βραδιάς όλα τα τραγούδια που έγραψε ο Κώστας Λειβαδάς, τραγούδησε η ΕλένηΤσαλιγοπούλου και αγαπήσαμε, μεταξύ των οποίων και τα Εγώ σ΄αγάπησα εδώ, Παραμιλητό, Παιδιά των δρόμων, Είναι εντάξει μαζί μου, Θέλω ν΄αλλάξεις το εισιτήριο κ.α.

Επίσης τραγούδια που αγαπήθηκαν με τη φωνή του Κώστα Λειβαδά, όπως τα Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα, Το καράβι για τη Φολέγανδρο) και τραγούδια του Κώστα που αγαπήθηκαν με τις φωνές άλλων μεγάλων ερμηνευτών (από το «Για να σε συναντήσω» ως την «Επιμονή σου» και από το «Σαν να μην πέρασε μια μέρα» ως το «Μοίρα μου έγινες»).

Στο δεύτερο μέρος μια μεγάλη βόλτα από το λαϊκό και την παράδοση, καθώς και από άλλα σπουδαία Ελληνικά τραγούδια είτε από τη δισκογραφία της Ελένης, είτε από τους σύγχρονους δημιουργούς.

Βράδυ γιορτινό, βράδυ εκπλήξεων. Καλεσμένοι όλοι εσείς!

Ώρα έναρξης 9:30μμ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 9:00 μμ.

Εισιτήρια: Γωνιά του Βιβλίου και Discover.

Πληροφορίες και κρατήσεις: 6977 347 098 και 697 66 46 111.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ