2014-05-22 20:14:25
Φωτογραφία για ΣΤΟΡΚ : ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ο διευθυντής της ακαδημίας του Ολυμπιακού και προπονητής των Νέων, Μπερντ Στορκ, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι όλοι στην ομάδα είναι περήφανοι για το γεγονός ότι αρκετά διεθνή τουρνουά καλούν τους ερυθρόλευκους για να λάβουν μέρος, αναφερόμενος στα δύο τουρνουά που θα παίξουν οι ερυθρόλευκοι σε Ζυρίχη και Γερμανία.

«Μπορώ να πω ότι είμαστε υπερήφανοι στον Ολυμπιακό. Γιατί μας παίρνουν τηλέφωνο προκειμένου να μας καλέσουν στα διάφορα τουρνουά. Το όνομα της ομάδας είναι γνωστό σε όλη την Ευρώπη.

Ένα υπολογίσιμο μέγεθος με απήχηση. Οι επιτυχίες που έχουμε καταγράψει τα τελευταία χρόνια, τόσο η πρώτη ομάδα, όσο και η ακαδημία, δεν περνούν απαρατήρητα. Για αυτό και όσοι μας καλούν στα γραφεία μιλάνε με τα καλύτερα λόγια.

Είναι ωραίο σε μικρή ηλικία να παίζεις αντίπαλος με σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως είναι για παράδειγμα η Μπάγερν Μονάχου. Οι παίκτες μου θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους, θα έχουν την ευκαιρία να δουν σε τι επίπεδο βρίσκονται, θα ανταλλάξουμε απόψεις με τους αντιπάλους και θα δούμε πώς θα τα πάμε. Είμαι αισιόδοξος ότι η παρουσία μας σε όλα τα τουρνουά θα είναι επιτυχημένη», είπε χαρακτηριστικά ο Στορκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πήρε Αγκάτσι η Μίλαν
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πήρε Αγκάτσι η Μίλαν
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ