2014-05-27 19:05:37
Φωτογραφία για ΔΟΥΛΕΥΕΙ... ΣΚΛΗΡΑ Ο ΜΠΟΝΓΚ!
Το Παγκόσμιο Κύπελλο πλησιάζει στην έναρξή του, με τον Ολυμπιακό να είναι μια ομάδα που θα εκπροσωπείται από αρκετούς παίκτες.

Ένας απ’ αυτούς, είναι και ο Γκαετάν Μπονγκ, ο οποίος θα δώσει το παρών στα γήπεδα της Βραζιλίας με την Εθνική του Καμερούν.

Όπως τονίζουν όλοι στην εθνική του ομάδα, δεν θα πάνε στην Βραζιλία για... διακοπές, αλλά για να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

Συγκεκριμένα, ο αμυντικός του Θρύλου Γκαετάν Μπονγκ δήλωσε:

«Δουλεύουμε σκληρά ώστε να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το Μουντιάλ. Βέβαια, ο στόχος είναι η πρόκριση στους «16», αλλά μέχρι τότε εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι και δίχως τραυματισμούς», ενώ συνέχισε:

«Πρέπει να δούμε κάθε παιχνίδι στην ώρα του… Ήδη σκεφτόμαστε λίγο τα παιχνίδια, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο όμιλος θα είναι πολύ δύσκολος και ταυτόχρονα ενδιαφέρον. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

Αξίζει να αναφερθεί, πως το Καμερούν κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την διοργανώτρια Βραζιλία που είναι ένα από τα φαβορί, αλλά και τις Κροατία και Μεξικό που ελπίζουν για κάτι καλό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ