2014-06-07 12:20:08
Φωτογραφία για ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΦΙΝΜΠΟΓΚΑΣΟΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...
Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον αποτελεί τον βασικό «στόχο» του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής των ερυθρόλευκων για τη νέα σεζόν, ωστόσο, ακόμα δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή» με την Χέρενφεϊν.

Ο Ισλανδός επιθετικός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Πρωταθλητών Ελλάδας, καθώς θεωρείται πως έχει όλα τα προσόντα για να κάνει τη διαφορά στο Λιμάνι. Μάλιστα, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει σε όλα με τον διεθνή άσο και αυτό που απομένει είναι να υπάρξει συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού και της ομάδας του.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας είναι σε διαπραγματεύσεις με τους Ολλανδούς, ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή», μια και οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει πρόταση 6 εκατομμυρίων ευρώ, τη στιγμή που η διοίκηση της Χέρενφεϊν ζητά 8 εκ. ευρώ, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει στα γραφεία κάποια καλύτερη πρόταση για την παραχώρηση του παίκτη.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ξεκαθαρίζουν πως ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον αποτελεί προτεραιότητα, ωστόσο, όπως είναι εύκολα αντιληπτό, δεν πρόκειται να περιμένουν επ’ αόριστον τους Ολλανδούς και ήδη έχουν αρχίσει οι… ματιές σε εναλλακτικές λύσεις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ