2014-06-11 09:51:25
Φωτογραφία για ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ... «ΓΚΑΖΙΑ»
Φτάνει η ώρα των πρώτων μεταγραφικών ανακοινώσεων για τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας περιόδου.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Γκεβόργκ Γκαζαριάν, με τον διεθνή Αρμένιο εξτρέμ να υπογράφει για δύο χρόνια στους ερυθρόλευκους.

Πολύ σύντομα αναμένονται οι επίσημες εξελίξεις στην υπόθεση του Παϊτίμ Κασάμι, με τον Ολυμπιακό να έχει συμφωνήσει με τον Ελβετό ποδοσφαιριστή και να απομένουν λεπτομέρειες.

Πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να έχει κλείσει οριστικά και το θέμα του Άλαν Πουλίδο, παρόλο που η Τίγκρες συνεχίζει να κάνει... «κόλπα» όπως η τοποθέτησή της στο διαδίκτυο πως η μετακίνηση του παίκτη δεν είναι δεδομένη όπως παρουσιάζεται στα ΜΜΕ, την οποία σας παρουσιάσαμε (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο Ολυμπιακός θεωρεί ότι διατηρεί σοβαρές πιθανότητες παρότι παρουσιάζονται διαρκώς νέοι μνηστήρες.


Για τα άκρα παραμένει η αισιοδοξία για την παραμονή του Κάμπελ και προβάλλεται ως βασικός στόχος ο Ντιέγκο Καπέλ, με τον οποίο λέγεται ότι ο Μίτσελ έχει κάνει προχωρημένες επαφές και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής πιέζει την Σπόρτινγκ να τον δώσει στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι δεν επιβεβαιώνουν θέμα Νίνκοβιτς, παρά τα δημοσίευματα στο Βελιγράδι για τον Σέρβο διεθνή του Ερυθρού Αστέρα.

Διαδοχικά είναι τα δημοσιεύματα για εμπλοκή του Ολυμπιακού στις υποθέσεις των παικτών της Μίλαν Εσιέν και Εμάνουελσον, όπως και για πρόθεση των Ρώσων της Κράσνονταρ να επανέλθουν για τη διεκδίκηση του Δημήτρη Σιόβα για τον οποίο έδιναν 5 εκ. ευρώ τον χειμώνα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ