2014-06-14 16:55:11
Φωτογραφία για Λέσβος: Θόλωσα, την ένπνιξα και την έθαψα στην άμμο
Οι μνήμες του φρικτού φονικού της Τετάρτης 16 Ιανουαρίου του 2013, ζωντάνεψαν χθες στην αίθουσα του Μικτού Κακουργοδικείου Χίου όπου εκδικαζόταν η συγκλονιστική αυτή υπόθεση.

Ως γνωστόν το βράδυ της ημέρας αυτής ο 45χρονος Σ.Σ. σκότωσε στην οδό Θεοφράστου 48 την 39χρονη σύζυγό του Ρ.Γ. φράζοντας με μαξιλάρι τις αναπνευστικές οδούς του θύματος επιφέροντάς της τον πνιγμό.

Στη συνέχεια μετέφερε το άψυχο σώμα της γυναίκας του σε παραλία στο Ντίπι όπου την έθαψε σχεδόν γυμνή αφού την μετέφερε εκεί μόνο με το κάτω εσσώρουχό της.

Η αστυνομία δεν άργησε να εξιχνιάσει την υπόθεση αφού όταν ο 45χρονος ανακρίθηκε έπεσε σε σειρά αντιφάσεων και αποκάλυψε την αποτρόπαια πράξη του.

Έτσι οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου είχε θάψει την άτυχη σύζυγό του οι οποίοι βρέθηκαν μπροστά στο φρικιαστικό αυτό θέαμα.

»Θόλωσα, την ένπνιξα και την έθαψα». Αυτό φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον εξέταζαν ο φερόμενος ως δράστης του φρικτού εγκλήματος που συγκλονίζει την κοινωνία της Λέσβου. Όσοι γνωρίζουν τον Σ.Σ. μιλούν με τα καλύτερα λόγια και υποστηρίζουν ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων που δεν θα μπορούσε να βλάψει ούτε κουνούπι.


Χθες λοιπόν ξύπνησαν οι μνήμες της εφιαλτικής αυτής νύχτας στην αίθουσα του δικαστηρίου όπου εκδικάστηκε η υπόθεση.

Το δικαστήριο επέβαλε τελικά την ποινή των 20 ετών και 4 μηνών στο δράστη του εγκλήματος αναγνωρίζοντάς του ότι διέπραξε το έγκλημά του «εν βρασμώ ψυχής».

Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε μετανιωμένος για το έγκλημα που διέπραξε.

Στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι θόλωσε το βράδυ εκείνο επειδή η σύζυγός του είχε αποφασίσει να τον εγκαταλείψει οριστικά.

Το δελτίο τύπου της αστυνομίας :

«Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία σε βάρος 40χρονης ημεδαπής, στη Μυτιλήνη

Συνελήφθη ο 45χρονος ημεδαπός σύζυγός της

Συνελήφθη, χθες (16-01-2013) το απόγευμα στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας (1) ημεδαπός ηλικίας 45 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, απογευματινές ώρες της 15-01-2013, ο 45χρονος, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη 40χρονη σύζυγό του, μέσα στο σπίτι τους στη Μυτιλήνη, της έκλεισε με τα χέρια τις αναπνευστικές οδούς με συνέπεια να εκπνεύσει.

Βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας, ο δράστης μετέφερε και έθαψε τη σωρό της 40χρονης σε αμμώδη παραλία στην περιοχή «Λάρσος» της Λέσβου, όπου και εντοπίσθηκε χθες το βράδυ.»

Πηγή: lesvosnews
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ