2014-06-14 16:53:07
Φωτογραφία για Σοκαριστική δήλωση διάσημης τραγουδίστριας: «Μακάρι να ήμουν νεκρή»!
Μία συγκλονιστική δήλωση έκανε διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, καθώς είπε πως εύχεται να ήταν «νεκρή» σε πρόσφατη συνέντευξή της που σοκάρει.

Πρόκειται για την τραγουδίστρια Λάνα Ντελ Ρέι, η οποία μίλησε για πρώτη φορά στην εφημερίδα "The Guardian" σχετικά με το ταραγμένο παρελθόν της, ενώ περιέγραψε τον αγώνα που έδωσε με την τεράστια φήμη που απέκτησε ξαφνικά.

«Μακάρι να ήμουν νεκρή. Δεν θέλω να πρέπει να συνεχίσω να το κάνω αυτό, αλλά το κάνω», δήλωσε η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία είναι γνωστή για τον ξεχωριστό "σινεματικό" της ήχο και κέρδισε την προσοχή της διεθνούς μουσικής σκηνής το 2011 με το σινγκλ "Video Games".

Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε τι ακριβώς είναι αυτό που θέλει να σταματήσει να κάνει, εκείνη απάντησε: «Τα πάντα. Απλά έτσι νιώθω. Αν δεν το ένιωθα, δεν θα το έλεγα. Θα φοβόμουν αν ήξερα ότι ο θάνατος είναι κοντά, αλλά...».


«Πολλές φορές έρχονται μαζί μου στις περιοδείες μου μέλη της οικογένειάς μου και μου λένε: "Ουάου, η ζωή σου είναι σαν ταινία!" κι εγώ τους λέω: "Ναι, σαν αρρωστημένη ταινία"», συνέχισε η Ντελ Ρέι.

Και ενώ σχεδόν όλοι αγάπησαν το φοβερά επιτυχημένο τραγούδι της "Video Games", φαίνεται ότι η ίδια δεν ένιωσε το ίδιο, καθώς όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για πόσο καιρό απήλαυσε αυτή της την επιτυχία, η Ντελ Ρέι του έδωσε μία αναπάντεχη απάντηση.

«Ποτέ δεν ένιωσα αυτή την απόλαυση που λες», είπε η διάσημη τραγουδίστρια. «Ήταν όλα άσχημα, όλα».
directnews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ