2014-06-18 02:57:04
Φωτογραφία για Θύμα σατανιστή η άστεγη που δολοφονήθηκε με μανία ανήμερα του Πάσχα στη Γλυφάδα
Σοκαριστική τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας μιας 40χρονης άστεγης γυναίκας ανήμερα του Πάσχα στην κεντρική πλατεία της Γλυφάδας.

Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί από περαστικούς νεκρή σε παγκάκι του πάρκου που βρίσκεται δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, με το σώμα της καλυμμένο από χαρτόκουτα και το κεφάλι της πολτοποιημένο από τον δολοφόνο της προκειμένου να μην αναγνωριστεί.

Σχεδόν δυο μήνες μετά, η αστυνομία εξιχνίασε το αποτρόπαιο έγκλημα και σήμερα αναμένεται να κάνει ανακοινώσεις για τη δολοφονία.

Δράστης είναι ένας 21χρονος άνδρας, κάτοικος Γλυφάδας και λάτρης του Σατανά. Ο νεαρός συνελήφθη και ομολόγησε ότι ανήμερα της ημέρας του Πάσχα πως δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα για να την κάνει θυσία στον Σατανά!

Στο παγκάκι όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης γυναίκας, ο νεαρός σατανιστής είχε γράψει με το αίμα του τον αριθμό 666 και είχε σχηματίζει έναν ανάποδο σταυρό.


Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν δήλωσε αμετανόητος και μάλιστα αποκαλύφθηκε ότι στις 21 Ιουνίου, ημέρα του θερινού ηλιοστασίου, προετοίμαζε και νέα θυσία στον Σατανά!

Συντετριμμένος ήταν ο πατέρας του σατανιστή στη Γλυφάδα, αδυνατώντας να πιστέψει το αποτρόπαιο έγκλημα του γιου του, το βράδυ της Ανάστασης.

Τα λόγια έβγαιναν δύσκολα από το στόμα του, αναστέναζε βαριά... “Εκφράζω τη βαθιά λύπη μου για τον χαμό αυτής της γυναίκας. Συλλυπητήρια στην οικογένειά της”, είπε στην εμπομπή “Μίλα” της Τατιάνας Στεφανίδου.

“Ο γιος μου είναι βαριά άρρωστος ψυχικά και χρήστης ουσίων”, αποκάλυψε ο πατέρας του 21χρονου και πρόσθεσε: “Δεν είμαι καλά στην υγεία μου. Έχω επέμβαση στην καρδιά...”.

Διαβάστε περισσότερα
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ