2012-04-24 08:24:04
Φωτογραφία για Στέλνουν Γκαρθία στον Ολυμπιακό οι Ισπανοί!
Όπως μετέδωσε ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές με τον τεχνικό της Χετάφε, Λουίς Γκαρθία!

Σύμφωνα με τον Cadena Ser, ο 39χρονος τεχνικός, ο οποίος έχει κάνει δυο πολύ καλές χρονιές με Χετάφε και Λεβάντε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, βρίσκεται σε επαφές με τους πρωταθλητές Ελλάδας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «είναι πολύ πιθανό η νέα χρονιά να τον βρει στονΟλυμπιακό και στο Champions League»!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», ρεπόρτερ της Χετάφε κατάφερε να μιλήσει με τονΓκαρθία, ο οποίος ήταν… σφίγγα: «Έχω συμβόλαιο με την Χετάφε διάρκειας τριών χρόνων. Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο».

Στο συμβόλαιο του Γκαρθία υπάρχει μια μικρή ρήτρα, η οποία δεν μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για τον Ολυμπιακό, ενώ να σημειώσουμε πως αντίπαλος των Πειραιωτών είναι η… Βαλένθια, καθώς ο 39χρονος τεχνικός αρέσει στις «νυχτερίδες» για να αντικαταστήσει τον Ουνάι Έμερι.

Τέλος, κάτι το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία, είναι το γεγονός πως ο Γκαρθία φέρεται να είναι μια από τις προτάσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για να τον αντικαταστήσει στους πρωταθλητές Ελλάδας Onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ