2012-04-24 08:46:29
Φωτογραφία για «ΣΤΕΛΝΟΥΝ» ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ
Όπως μετέδωσε ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές με τον προπονητή της Χετάφε, Λουίς Γκαρθία!

Σύμφωνα με τον "Cadena Ser", ο 39χρονος τεχνικός, ο οποίος έχει κάνει δυο πολύ καλές χρονιές με Χετάφε και Λεβάντε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, βρίσκεται σε επαφές με τους πρωταθλητές Ελλάδας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «Είναι πολύ πιθανό η νέα χρονιά να τον βρει στον Ολυμπιακό και στο Champions League»!

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Πρωταθλητής», ρεπόρτερ της Χετάφε κατάφερε να μιλήσει με τον Γκαρθία, ο οποίος ήταν… σφίγγα:

«Έχω συμβόλαιο με την Χετάφε διάρκειας τριών χρόνων. Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο».

Πάντως στο συμβόλαιο του Γκαρθία υπάρχει μια μικρή ρήτρα, η οποία δεν μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο για τον Ολυμπιακό, εφόσον όντως ενδιαφέρεται για τον κόουτς, ενώ στο δημοσίευμα αναφέρεται πως... αντίπαλος των ερυθρόλευκων είναι η… Βαλένθια, καθώς ο 39χρονος τεχνικός αρέσει στις «νυχτερίδες» για να αντικαταστήσει τον Ουνάι Έμερι.

Τέλος, κάτι το οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία, είναι πως ο Γκαρθία φέρεται να είναι μια από τις προτάσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για να τον αντικαταστήσει στους πρωταθλητές Ελλάδας…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ