2012-04-24 10:07:18
Φωτογραφία για Ο Κοβάσεβιτς στον Ερυθρό Αστέρα για την φιέστα
Ο Κοβάσεβιτς στον Ερυθρό Αστέρα για την φιέστα

23/4/2012 

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς βρίσκεται στο Βελιγράδι για να συζητήσει με τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα, το ενδεχόμενο να έρθουν στο "Γ. Καραϊσκάκης" για το φιλικό ματς στην φιέστα της 9ης Μαΐου.

Όπως ενημέρωσαν από τον Ολυμπιακό, η φιέστα για την κατάκτηση του 39ου Πρωταθλήματος στην ιστορία του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου, θα γίνει την Τετάρτη 9 Μαΐου στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ακόμη δεν έχουν βρει αντίπαλη ομάδα από το εξωτερικό ώστε να συμμετάσχει στο φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην φιέστα, αλλά στον Ολυμπιακό κάνουν σκέψεις ώστε να έρθει ο Ερυθρός Αστέρας.

Για τον λόγο αυτό, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ως εκπρόσωπος των Πειραιωτών, βρίσκεται ήδη στο Βελιγράδι της Σερβίας, ώστε να συζητήσει με τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα, το ενδεχόμενο να έρθουν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και να λάβουν μέρος στην θρυλική γιορτή, για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό.

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο συλλόγων, άλλωστε, χαρακτηρίζονται "αδελφικές", οπότε, αν δεν έχουν άλλες υποχρεώσεις οι Σέρβοι, τότε το πιθανότερο είναι πως θα έρθουν την 9η Μαΐου στο Φάληρο για την φιέστα.

www.redplanet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ