2014-07-07 14:46:57
Φωτογραφία για Κλείνει σήμερα το μετρό στο Σύνταγμα
Η στάση του μετρό στο Σύνταγμα θα κλείσει στις 17:00.

Θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση σήμερα 7 Ιουλίου στις 18:00 στο Σύνταγμα.

Η διαμαρτυρία έχει να κάνει με τις συνθήκες στις φυλακές ύψιστης ασφαλείας, που έχουν σηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε πολλές ομάδες πολιτών. Το νομοσχέδιο, που είναι προς ψήφιση για τις φυλακές Γ΄ τύπου.

Στις φυλακές υψίστης ασφαλείας προβλέπεται ότι οι κρατούμενοι δεν θα έχουν δικαίωμα άδειας Επίσης τους αφαιρείται το δικαίωμα για επικοινωνία με τους συγγενείς τους ή το δικαίωμα αυτό θα περιορίζεται κατά βούληση από τον εσωτερικό κανονισμό.

Στις φυλακές αυτές θα κρατούνται κατάδικοι «για βαριά εγκληματική συμπεριφορά», περιλαμβανομένων των διωκόμενων με βάση τον αντιτρομοκρατικό νόμο. Ως ελάχιστο όριο κράτησης στις φυλακές τύπου Γ” ορίζεται η 5ετια για όσους εμπλέκονται σε υποθέσεις τρομοκρατίας και η 4ετία για τους καταδικασθέντες για οργανωμένο έγκλημα και ιδιαίτερα επικίνδυνους κακοποιούς.

Ύστερα από εντολή της αστυνομίας, ο σταθμός στο μετρό Σύνταγμα και για τις δύο γραμμές (2, 3) θα κλείσει μια ώρα νωρίτερα και οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα πρέπει να προσεγγίσουν το κέντρο από τους πλησιέστερους σταθμούς, Ομόνοια και Μοναστηράκι. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ