2014-07-09 00:01:41
Φωτογραφία για ΖΕΕΦΕΛΝΤ, ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΓΚΟΛ... ΚΟΛΟΒΟΥ! (PHOTOS)
Τρεις προπονήσεις είχε σήμερα το πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό στην Αυστρία, ενσωματώθηκαν Αμπιντάλ, Εντινγκά, Ντοσεβί και Γιαταμπαρέ.

Η προετοιμασία του Θρύλου μας στο Ζέεφελντ της Αυστρίας συνεχίστηκε σήμερα Τρίτης, για δεύτερη ημέρα. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν και τέσσερις προσθήκες σήμερα, σε σχέση με τη χθεσινή ημέρα, ποδοσφαιριστών που ενσωματώθηκαν στην αποστολή και πλέον μπαίνουν σε ρυθμό καλοκαιρινής προετοιμασίας με την ομάδα μας!

Με την οικογένεια του Ολυμπιακού μας, λοιπόν, βρίσκονται πλέον οι Ερίκ Αμπιντάλ, Ντελβίν Εντινγκά, Ματιέ Ντοσεβί και Σαμπού Γιαταμπαρέ! Οι δύο νεοαποκτηθέντες και οι δύο… παλιοί μπήκαν σε πρόγραμμα. Ο Ντοσεβί έφτασε στην Αυστρία το μεσημέρι (γευμάτισε στο ξενοδοχείο με την ομάδα) και έδωσε το παρών για πρώτη φορά το απόγευμα.

Από το πρωί στις 09:00 οι παίκτες του κ. Μίτσελ άρχισαν το πρόγραμμά τους με τρέξιμο, στο γήπεδο. Χωρίστηκαν σε γκρουπ και κάλυψαν αρκετά χιλιόμετρα μέσα στο χόρτο, υπό την επίβλεψη του προπονητικού επιτελείου και των γυμναστών.


Στις 11:30 οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν ξανά στο γήπεδο του Ζέεφελντ, για το δεύτερο κομμάτι. Αυτό περιελάμβανε περισσότερο ασκήσεις αντοχής και χτίσιμο φυσικής κατάστασης, σε συνδυασμό με τον έλεγχο της μπάλας και παράλληλα του σώματος.

Στο τρίτο σκέλος της δεύτερης ημέρας του Ολυμπιακού μας στο Ζέεφελντ, είχε… μπάλα! Και μάλιστα έγινε και το πρώτο διπλό, σε χώρο μικρότερο του γηπέδου. Περίπου στα 3/4 αυτού. Πρώτα έγιναν ασκήσεις επί χόρτου, άμυνας και επίθεσης, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε κίτρινους και μπλε και έπαιξαν το διπλό. Το πρώτο γκολ της χρονιάς σε δίτερμα και αυτό που έκρινε τη νίκη των μπλε ήρθε από τον Κολοβό.

* Αύριο Τετάρτη οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν στις 09:00, στις 11:30 και στις 19:00.

Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε photostory από τις δύο πρώτες προπονήσεις της ημέρας και τους Εντινγκά, Γιαταμπαρέ και Αμπιντάλ να μπαίνουν στο πρόγραμμα!

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε την απογευματινή προπόνηση και τη συμμετοχή του Ματιέ Ντοσεβί!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ