2014-07-16 01:00:20
Φωτογραφία για ΑΡΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!
Οι Χιούστον Ρόκετς θέλουν απεγνωσμένα να προσθέσουν τον Κώστα Παπανικολάου στο ρόστερ τους και σήμερα άρχισαν επίσημες διαπραγματεύσεις μαζί του. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "eurohoops.net" από το Λας Βέγκας, οι Ρόκετς πρόσφεραν στον Έλληνα πρώην φοργουόρντ του Ολυμπιακού και νυν τη Μπαρτσελόνα διετές συμβόλαιο συνολικής αξίας 4 εκ. δολλαρίων.

Ο "Παπ" αρνήθηκε αυτήν την αρχική προσφορά, επειδή σε αυτήν την περίπτωση τα κέρδη του στην πρώτη σεζόν του στο ΝΒΑ θα ήταν λιγότερα από το 1/3 του μισθού της επόμενης σεζόν του στην Ισπανία. Η ρήτρα του ΝΒΑ out που θα έπρεπε να πληρωθεί στην Μπαρτσελόνα για ον διεθνή φόργουορντ είναι 1,5 εκ. δολλάρια και το 1 εκ.από αυτά τα χρήματα θα πρέπει να πληρωθούν από τον ίδιο τον παίκτη. Έτσι ο Παπανικολαόυ θέλει να υπογράψει ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει τουλάχιστον πάνω από 5 εκ. δολλάρια για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ωστόσο οι συζητήσεις είναι ακόμα σε εξέλιξη και οι Ρόκετς αναμένεται να επανέλθουν σύντομα με δεύτερη μεγαλύτερη πρόταση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ