2014-07-19 08:18:08
Φωτογραφία για Μέτωπο Λαού: Να παραιτηθεί ο Ταμήλος
Δεκάδες Τρικαλινοί έλαβαν μέρος στη χθεσινή συγκέντρωση του ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΑΟΥ για τις διακοπές ρεύματος 3.000 με 4.000 υπολογίζονται αυτοί που διαβιούν σήμερα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα σ' όλο το Νομό Τρικάλων. Πολλοί απ' αυτούς χρησιμοποιούν την γκαζόλαμπα του Ταμήλου και άλλοι κεριά απ' την Εκκλησία. Μερικοί ίσως και χωρίς ίχνος φωτός, μόλις πέφτει το σκοτάδι της νύχτας. Αυτή είναι η απάνθρωπη, αλλά αληθινή πραγματικότητα. Δεν κρύβεται.

Ανάλογες καταστάσεις υφίστανται σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Και δεν αναφερόμαστε σ' όσους ζούμε με το καθημερινό άγχος μήπως ανά πάσα στιγμή μας κόψουν το ρεύμα, λόγω οικονομικής αδυναμίας, Η κατάσταση αναμένεται να επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο μετά την πρόσφατη περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και τις νέες αυξήσεις στο ρεύμα που ανακοινώθηκαν.

Η «σκοτεινή εποχή Ταμήλου» έρχεται με ταχύτητα φωτός για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, αν δεν τους σταματήσουμε και τους ανατρέψουμε ΤΩΡΑ.


Το ρεύμα δεν μας το κόβει μόνο ο Ταμήλος, αλλά και ο Βλαχογιάννης με τον Σκρέκα. Και μαζί τους όλοι οι βουλευτές και οι υπουργοί της συγκυβέρνησης Σαμαρά–Βενιζέλου που με τα αλλεπάλληλα δολοφονικά μέτρα τους οδήγησαν τους Έλληνες σε τέτοια ανεργία, φτώχεια, πείνα, εξαθλίωση που δεν έζησαν ποτέ.

Ωστόσο το Ταμήλος, όπως και ο Άδωνις, μας προκαλούν και μας κοροϊδεύουν και από πάνω. Ο Ταμήλος δεν αρκείται στην πρόκληση πόνου και δυστυχίας στα θύματά του αλλά το απολαμβάνει κιόλας. Διασκεδάζει (!) με τα βάσανα του λαού. Πρόκειται για νέο είδος βουλευτή. Βουλευτή – σαδιστή του λαού και των ψηφοφόρων του!

Το ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ με απόφασή του (με 1 ψήφο κατά): ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΤΑΜΗΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Είναι το ελάχιστο που οφείλει να κάνει ο σαδιστής βουλευτής. Ο δημοκρατικός Λαός των Τρικάλων δεν τον αντέχει.

Υ.Γ.1: Η παραίτηση Ταμήλου θα είναι μια μικρή νίκη, με τεράστια όμως ηθική σημασία. Μια νίκη στον αγώνα του λαού κατά της βαρβαρότητας των μνημονίων και των υβριστών του.

Υ.Γ.2: Ευελπιστούμε πως ο Ταμηλος μετά απ’ όλα αυτά θα αποχωρήσει τάχιστα οικεία βουλήσει και δεν θα χρειαστεί η υλοποίηση αλυσίδας δημοκρατικών μαζικών δράσεων που αποφασίστηκε χθες για την περίπτωση του.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ