2014-07-29 14:30:51
Φωτογραφία για ΣΤΟ... «goal 50» Ο ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ ΚΑΜΠΕΛ! (ΡΗΟΤΟ)
Η ιστοσελίδα «goal.com» πραγματοποίησε ακόμα ένα αφιέρωμα στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βοήθησαν όσο περισσότερο μπορούσαν τις ομάδες τους, τόσο με τις εκπληκτικές εμφανίσεις που έκαναν, όσο και με τα γκολ που σημείωσαν.

Μέσα στους 50 ποδοσφαιριστές που ήταν σημαντικότατοι για τις ομάδες τους, συμπεριλήφθηκε και ο μέχρι πρότινος παίκτης του Ολυμπιακού, Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος βρίσκεται στην 31η θέση της σχετικής λίστας.

Μάλιστα, το δημοσίευμα κάνει και λόγο για την εκπληκτική πορεία του Θρύλου στο Champions League και το γκολ που πέτυχε ο Κοσταρικανός κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την φάση των «16» της διοργάνωσης.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Κάμπελ κάνει την πρώτη του παρουσία στο Goal 50 για τις εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό και την Εθνική ομάδα, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Έφτασε με τον Ολυμπιακό στην πρώτη φάση "16" των νοκ άουτ αγώνων του Champions League, σημειώνοντας ένα εξαιρετικό γκολ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πρώτο ματς», γράφει αρχικά και συνεχίζει:

«Ήταν από αυτούς που πρωταγωνίστησαν και στην υπεράσπιση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, στην ελληνική Super League. Πέτυχε 4 γκολ και έδωσε 9 ασίστ, βοηθώντας την ομάδα του Μίτσελ να πάρει τον τίτλο», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ