2014-08-03 13:18:51
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ... ΑΚΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κατάπαυση πυρός μέχρι... νεωτέρας!

Ο Ολυμπιακός τα προηγούμενα 24ωρα έκανε τις κινήσεις που θεωρεί απαραίτητες σχετικά με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να το φτάσει στα ...άκρα αναφορικά με τη συμμετοχή των Γιώργου Πρίντεζη, Κώστα Σλούκα και Βαγγέλη Μάντζαρη στην Εθνική.

Παρά το γεγονός ότι οι παίκτες δεν είναι πλήρως ασφαλισμένοι -βάσει των όσων προέκυψαν από τον σχετικό έλεγχο και έγιναν γνωστά με ανακοίνωση των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού- θα συνεχίσουν να προσφέρουν κανονικά τις υπηρεσίες τους στην εθνική ομάδα. Αλλωστε, οι πρόεδροι του Θρύλου αν είχαν σκοπό να... ανακαλέσουν την παρουσία των παικτών στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα το είχαν κάνει πριν από αρκετές μέρες όταν ο πρόεδρος της ΕΟΚ είχε παραχωρήσει τη συνέντευξη που... «αναζωπύρωσε» την κόντρα τους.

Αντίθετα, οι ιδιοκτήτες της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, είναι αποφασισμένοι να το φτάσουν στα άκρα αναφορικά με την καταγγελία που έκαναν στην ΕΦΙΠ και με την οποία ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του Γιώργου Βασιλακόπουλου για τα όσα τους καταλόγισε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ