2014-08-21 17:10:27
Φωτογραφία για Ο Μπραντ Πιτ δεν αγαπάει την Αντζελίνα Τζολί
Πρώτα είχε προβλέψει τη σχέση τους αλλά τώρα «βλέπει» ότι ο Μπραντ Πιτ δεν αγαπάει πλέον την Αντζελίνα Τζολί. Τις αποκαλύψεις κάνει ο πνευματικός (!) του Πιτ και φίλος του, Ρον Μπαρντ ο οποίος (σύμφωνα με το National Enquire) λέει ότι ο Πιτ έχει εγκλωβιστεί στη σχέση του με τη Τζολί και νιώθει να πνίγεται. Δεν πρόκειται όμως να την αφήσει γιατί αγαπάει πολύ τα έξι τους παιδιά και δεν θέλει να τα πληγώσει, αλλά και γιατί πιστεύει ότι ένα διαζύγιο θα έπληττε πολύ την εικόνα του. Μάλιστα ο πνευματικός λέει πως «βλέπει» ότι το ζευγάρι (το οποίο κατά δήλωσή του έχει ήδη παντρευτεί) θα μείνει μαζί και θα κάνει άλλα τρία παιδιά.

Ο Μπαρντ γνώρισε τον Πιτ το 2004 μέσω της τότε συζύγου του Τζένιφερ Ανιστον. Μάλιστα ακόμα και τώρα πιστεύει ότι ο Πιτ πάντα θα αγαπάει την Ανιστον και πως δεν τρέφει αισθήματα για την Τζολί.

Και συνεχίζει ο πνευματικός αποκαλύπτοντας ότι το 2005 είχε πει στον Πιτ ότι θα γνώριζε κάποια που θα του άλλαζε τη ζωή. Λίγο καιρό μετά ο ηθοποιός θα εγκατέλειπε την Ανιστον για τα μάτια της Αντζελίνα Ο Ρον Μπαρντ

Πηγή: protothema
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ