2014-08-21 23:38:04
Φωτογραφία για ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ... ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ ICC! (ΡΗΟΤΟ)
Το βράδυ του Σαββάτου ο Ολυμπιακός ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του στη φετινή Super League με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Το καλοκαίρι ο Θρύλος είχε εξαιρετική παρουσία κατά τη διάρκεια του ICC, σε Αμερική και Καναδά και οι διοργανωτές του τουρνουά αποκόμισαν εξαιρετικές εντυπώσεις από την παρουσία των ερυθρόλευκων, έχοντας εκφράσει ήδη τη διάθεσή τους να είναι ο Ολυμπιακός και το 2015 στο συγκεκριμένο, διεθνές τουρνουά.

Μέσα από το προφίλ του International Champions Cup ενημέρωσαν όσους τους ακολουθούν αναφορικά με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από το τουρνουά με τους Διαμαντάκο, Μπουχαλάκη και Γκαζαριάν να πανηγυρίσουν το δεύτερο γκολ του πρώτου, στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Μάλιστα, όπως σχολίασαν, ο πολυτιμότερος του τουρνουά Δημήτρης Διαμαντάκος και τα νέα αποκτήματα, Ερίκ Αμπιντάλ και Ιμπραϊμ Αφελάι, ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στη Σούπερ Λίγκα και την υπεράσπιση του τίτλου, με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, το Σάββατο.

Συμπλήρωσαν δε τη φράση: "Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο!"
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ