2014-08-23 10:09:50
Φωτογραφία για Πάτρα: Συμμορία νεαρών ληστεύει ανήλικους - Έσπασαν στο ξύλο δύο 17χρονους στην οδό Υψηλάντου
Συμμορία νεαρών ληστεύει ανήλικους; Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα αν κρίνουμε από το περιστατικό που συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου σε είσοδο πολυκατοικίας επί της οδού Υψηλάντου. Δύο νεαροί (συμμαθητές - 17 ετών) καθόντουσαν στην είσοδο της πολυκατοικίας όταν ξαφνικά τρεις 20χρονοι τους πλησίασαν. Ο ένας κατάλαβε πως είχαν... άγριες διαθέσεις, έκρυψε το κινητό τηλέφωνό του στην τσέπη του, όμως οι τρεις δράστες είχαν ήδη αποφασίσει τι θα έκαναν. Άρχισαν να χτυπούν με γροθιές τους ανήλικους και κατάφεραν να τους αρπάξουν τα κινητά τηλέφωνα και να απομακρυνθούν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο ένας μάλιστα είχε δεχθεί τόσα χτυπήματα που σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, εκτός από μώλωπες και κακώσεις σε σώμα και πρόσωπο, είχε σπάσει και η μύτη του.

Οι νεαροί είχαν υποστεί και σοκ. Ειδοποίησαν τους δικούς τους και άπαντες πήγαν στην Αστυνομία για τα περαιτέρω. Υπεβλήθησαν μηνύσεις και σύμφωνα και με την έρευνα που έκανε η αστυνομία οι νεαροί... δεν είχαν προηγούμενα! Όλα δείχνουν λοιπόν πως πρόκειται για συμμορία που επιτίθεται με σκοπό τις ληστείες. Και βρίσκει θύματα κυρίως ανήλικους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία δεν είναι το πρώτο περιστατικό. Και άλλοι ανήλικοι ή και νεαροί γενικότερα, έχουν πέσει θύματα πιθανόν των συγκεκριμένων ατόμων.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ