2014-08-23 21:34:11
Φωτογραφία για Ο Γιώργος Δάσκαλος μιλάει για την συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ...
Μετά το τέλος του Δέστε τους και την αντικατάσταση της τετράδας από το κανάλι της Κάντζας, οι παρουσιαστές της μέχρι πρότινος καθημερινής εκπομπής του Alpha, άρχισαν σιγά – σιγά να αποκαθιστώνται Ο Νίκος Μουτσινάς έχει υπογράψει αποκλειστικό συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και αναμένεται μετά τις Τρίχες να τον δούμε σε νέο ή υπάρχον πρότζεκτ του σταθμού. Η Μαρία Ηλιάκη έχει ήδη υπογράψει με τον

ΣΚΑΪ για μία καθημερινή εκπομπή, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου συνεχίζει κανονικά στον Alpha.

Ο τέταρτος της παρέας, ο Γιώργος Δάσκαλος, μετακόμισε επίσης στο κανάλι του Φαλήρου, σε ένα ρόλο διαφορετικό απ’ ότι τον είχαμε συνηθίσει. Ο παρουσιαστής θα αναλάβει την εκπομπή με τίτλο Σαν το σκύλο με τη γάτα, η οποία θα αφορά στα κατοικίδια και θα μεταδίδεται μία φορά την εβδομάδα. Σε αυτή μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τα αγαπημένα σας κατοικίδια αφού ο παρουσιαστής μαζί με ένα καλεσμένο κάθε φορά, θα σας δίνουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.


 

Το Peoplegreece.com επικοινώνησε με τον Γιώργο Δάσκαλο, ο οποίος δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την εκπομπή. Είμαι χαρούμενος για τη συνεργασία αυτή που ξεκινάει με τον ΣΚΑΪ, είναι κάτι καινούργιο για μένα. Τώρα για την εκπομπή, επειδή εγώ αγαπάω πολύ τα ζώα, ουσιαστικά έχω μεγαλώσει με αυτά και είμαι ιδιαιτέρως εξοικειωμένος, χαίρομαι πάρα πολύ που θα προβάλουμε και θα προωθήσουμε το θέμα κατοικίδια και τη σχέση μας μαζί τους, γιατί να ξέρετε ότι αυτό δείχνει πολλά και για το χαρακτήρα ενός ανθρώπου».
πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ