2014-08-23 23:51:39
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ...
Την ικανοποίησή του μόνο για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου στην αναμέτρηση της πρεμιέρας κόντρα στην Νίκη Βόλου εξέφρασε ο Μίτσελ.

Ο Ισπανός τεχνικός μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού μετά την λήξη του αγώνα, που βρήκε τους ερυθρόλευκους να επικρατούν με 3-1 και να μπαίνουν με θετικό πρόσημο στις επίσημες φετινές τους υποχρεώσεις στάθηκε στις καλές ιδέες που έβγαλαν οι παίκτες του στο πρώτο μισό του αγώνα, διάστημα το οποίο τους βρήκε να προηγούνται με 3-0 και να παρουσιάζουν δείγματα της εξαιρετικής δουλειάς, που έχει προηγηθεί στην προετοιμασία:

«Είχαμε την ιδέα στο πρώτο μέρος, διάστημα στο οποίο δείξαμε καλά πράγματα. Βρισκόμαστε ακόμη στην φάση της προετοιμασίας. Είναι η ιδέα αυτή που θέλουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν λιγότεροι καλοί. Κάναμε πολλά λάθη. Χάσαμε την κατοχή και δεν κάναμε ό,τι θέλαμε. Είναι δύσκολο πραγματικά. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες μου ένιωθαν κάποια εξάντληση λόγω της ζέστης. Θα πρέπει να διαχειριστούμε καλύτερα την κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά ο Μίτσελ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ