2014-08-23 23:48:31
Φωτογραφία για Η αριστούχος που εγκατέλειψε τη χημεία για να διδάξει pole dancing [photos]
Έξυπνη κίνηση αποδείχθηκε η απόφαση της Δρ Rebecca Slane να αφήσει πίσω της τη λευκή ρόμπα και το εργαστήριο και να τα αντικαταστήσει με κοθόρνους και nightclub. Από αριστούχος φοιτήτρια της... φαρμακευτικής χημείας στο University of Sunderland, η Slane αποφάσισε να αφοσιωθεί στο pole dancing όπου πλέον διαπρέπει ως Toxic Cherry και έχει μάλιστα ανοίξει τη δική της σχολή.

Όπως λέει η ίδια στη Daily Mail, δεν μετάνιωσε ούτε μια στιγμή για την απόφασή της αυτή. Ξεκίνησε το pole dancing αναζητώντας μια νέα μορφή άσκησης, ενώ μελετούσε για το διδακτορικό της.

«Έμπνευσή» της αποτέλεσε μια Αυστραλή χορεύτρια που γοήτευσε την Cherry διδάσκοντάς την pole dancing. «Ήταν καταπληκτική, σέξι και χυμώδης, πανέμορφη χωρίς να είναι πολύ αδύνατη, Έμαθα πολλά από εκείνη και τελικά ανέλαβα και την τάξη της! Τελείωσα το διδακτορικό μου και ξεκίνησα ως λέκτορας αλλά δεν μπορούσα να συνδυάσω το pole dancing με τη δουλειά πλήρους απασχόλησης
. Άρχισα με τέσσερις μαθήτριες και έως το τέλος του 2011 είχα σαράντα τακτικές μαθήτριες. Είχε έρθει η ώρα να αποφασίσω, ήξερα πως δεν μπορούσα να τα κάνω όλα. Έτσι άφησα τη δουλειά μου στο πανεπιστήμιο και επικεντρώθηκα στην Cherry Dance Academy. Σήμερα διδάσκω τουλάχιστον 150 άτομα την εβδομάδα και είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ».

Η πορεία της συνεχίστηκε με ταξίδια σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, συμμετοχή σε διαγωνισμούς, διακρίσεις και βραβεύσεις.

«Κάποιοι λένε πως πέταξα τις καλές σπουδές μου με την επιλογή μου αυτή, αλλά κάνουν λάθος. Αγαπούσα τη δουλειά μου στο πανεπιστήμιο και αγαπώ την επιστήμη αλλά πια ασφυκτιούσα. Σαν άνθρωπος μου αρέσει να είμαι αφεντικό του εαυτού μου και να χρησιμοποιώ τη γνώση μου για να βοηθώ τους άλλους. Δουλεύω με θύματα ενδοοικογενειακής βίας αλλά και θύματα βιασμού. Αν ο χορός τις βοηθά να προχωρήσουν και να βρουν τον εαυτό τους, ξέρω πως έχω κάνει σωστά τη δουλειά μου. Το να βλέπω τους μαθητές μου να εξελίσσονται που δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Ενθαρρύνουμε ο ένας τον άλλο», κατέληξε.

Δείτε τις φωτογραφίες...
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ