2014-08-24 02:10:32
Φωτογραφία για ΑΥΤΟΙ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ...
Πέντε παίκτες ξεχωρίσαμε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Νίκη Βόλου στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ. Αξιοσημείωτο ότι και οι πέντε είναι φετινές μεταγραφές.

* Ντοσεβί : Ακούραστος πραγματικά, με άριστη τεχνική, έβγαλε σέντρες, έκανε ατελείωτες κούρσες και είχε πολύ καλή παρουσία. Λίγο έλειψε μάλιστα να χρηστεί και σκόρερ μετά από ωραία ατομική προσπάθεια αλλά του σταμάτησε το σουτ ο γκολκίπερ της Νίκης Βόλου.

* Ελαμπντελαουί : Τρομερή ταχύτητα και ενέργεια, δύσκολα έχανε τη μπάλα και με την εκρηκτική του εκκίνηση έκανε τους αντιπάλους του να τον "ψάχνουν". Δικαιωματικά για τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αφήνει στον πάγκο τον Σαλίνο.

* Μαζουάκου : Μπορεί όταν δεν έχει τη μπάλα να δείχνει σα να... βαριέται, αλλά όταν έχει κατοχή μπάλας κάνει όμορφα πράγματα. Ταχύτατος, με καλή τεχνική και σέντρες... "ξυράφι".

* Αφελάι : "Έγραψε" το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη μετά από έξοχη ατομική ενέργεια και "άδειασμα" του αντίπαλου μπακ σε ελάχιστο χώρο. Δεν έπαιξε στην πτέρυγα, αλλά μαζί με τον Τσόρι είχαν αναλάβει τη δημιουργία του παιχνιδιού. Όσο μαθαίνει τους συμπαίκτες του θα γίνεται σίγουρα καλύτερος. Έδειξε τρομερή διάθεση και θέληση. 


* Κασάμι  : O Oλυμπιακός απέκτησε ακόμα έναν έξοχο... σουτέρ! Πέρα από το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε, παραλίγο να κάνει το 2/2 με τη βολίδα που εξαπέλυσε, αλλά τον σταμάτησε ο τερματοφύλακας της Νίκης Βόλου. Αλλάζει μαεστρικά το παιχνίδι με μεγάλες μπαλιές, και δέχτηκε μάλιστα τα εύσημα του Μίτσελ για αυτές του τις ενέργειες. Έχει... εκτόπισμα, αν και μερικές φορές πρέπει να είναι πιο γρήγορος στις αντιδράσεις του. Ο ίδιος πάντως στις δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι δεν είναι στο 100%.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ