2014-08-25 09:29:02
Φωτογραφία για Σκληρή επίθεση κατά της διαιτησίας με το καλημέρα ετοιμάζει ο Αλαφούζος
Ο εκνευρισμός των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για την αντιμετώπιση της διαιτησίας στη χθεσινή πρεμιέρα της... Σούπερ Λιγκ με τον Λεβαδειακό (1-1) στο ΟΑΚΑ, ήταν κάτι παραπάνω από έκδηλος.

Οι «πράσινοι» κυριολεκτικά «έβραζαν» με τα σφυρίγματα τουδιαιτητή Θάνου, στον οποίο καταλογίζουν την απώλεια των δύο βαθμών.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν απέφυγε να εξαπολύσει βέλη, μιλώντας τόσο αμέσως μετά τον αγώνα όσο και στη συνέντευξη Τύπου, ενώ και ο Γιάννης Αλαφούζος αποχώρησε εμφανώς ενευρισμένος από τις εγκαταστάσεις του ολυμπιακού σταδίου.

Μάλιστα, όπως άπαντες στον Παναθηναϊκό, έτσι κι ο πρόεδρος του είχε φοβερά παράπονα απ’ τον διαιτητή Θάνο και τις αποφάσεις του, θεωρώντας τον υπεύθυνο για την απώλεια βαθμών με τον Λεβαδειακό.

Ωστόσο παρά το γεγονός ότι ήταν εκτός εαυτού, δεν θέλησε να σχολιάσει περισσότερα κατά την αποχώρησή του απ’ το γήπεδο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Θα τα πούμε όλα την Τρίτη…».


Για τότε έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων και του Τάκη Φύσσα, όπου είναι δεδομένο πως ο πρόεδρος της ομάδας θα κάνει ευθεία επίθεση προς τα αρμόδια όργανα και θα κάνει σοβαρές καταγγελίες μετά τα αποψινά.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος ήταν και ο νέος τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος. Γι” αυτό μετά το φινάλε του ματς με τον Λεβαδειακό, ο Τάκης Φύσσας κατέβηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών και εξαπέλυσε επίθεση κατά του Θάνου:

«Εσύ είσαι υπεύθυνος για το αποτέλεσμα. Όλη η Ελλάδα είδε το πέναλτι (σ.σ. στον Μπεργκ) εκτός από εσένα. Είναι πρεμιέρα και θέλαμε να σας αντιμετωπίσουμε με καλό μάτι, αλλά εσείς μας αναγκάζετε να ασχολούμαστε μαζί σας», είπε σε έντονο ύφος. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ