2014-08-25 14:56:09
Φωτογραφία για «Υψηλούς στόχους η Ελλάδα»
Ομάδα με μεγάλους στόχους και δυνατότητες να τους πετύχει χαρακτηρίζει την Ελλάδα ο Άλεξ Φράνκλιν μιλώντας στην «Πράσινη»... Ο Πορτορικανός φόργουορντ ήταν MVP του πρωταθλήματος στη χώρα του και εμφανίζεται αισιόδοξος για την πορεία του συγκροτήματος της πατρίδας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας.

Αναλυτικά ο 26χρονος άσος μίλησε για:

-την ελληνική ομάδα: «Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω πολλά για το ελληνικό μπάσκετ, αλλά αντιμετώπισα την Εθνική Ελλάδας στην πρώτη μου χρονιά με το Πουέρτο Ρίκο, το 2012, και ήταν μια πολύ ισχυρή ομάδα, θυμάμαι ότι ήταν ένα δυνατό σύνολο και οι παίκτες της έπαιξαν πολύ δυνατά, σε υψηλό επίπεδο. Συνεπώς κάτι ανάλογο περιμένω να συμβεί και στη φετινή μας αναμέτρηση, άλλωστε πιστεύω ότι θα έχει υψηλούς στόχους, όπως συμβαίνει συνήθως».

-τις δυνατότητες της δικής του ομάδας: «Έχουμε προπονηθεί πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να προετοιμαστείς τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά για αυτά που θα ακολουθήσουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Συνεπώς θεωρώ ότι θα εμφανιστούμε έτοιμοι για το καλύτερο. Στόχος μας είναι να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο, κάτι που θα μας δώσει τη δυνατότητα να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό στη διοργάνωση».


-το επίπεδο στον Β’ Όμιλο: «Είναι ιδιαίτερα απαιτητικός. Είναι ένας πολύ δυνατός όμιλος, όπου όλες οι θέσεις είναι ανοικτές. Περιλαμβάνει ομάδες, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της δικής μας, που διαθέτουν στη σύνθεσή τους ταλαντούχους παίκτες και όλες έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να ξεχωρίσουν».

-τα φαβορί του Μουντομπάσκετ: «Σίγουρα οι ΗΠΑ και η διοργανώτρια Ισπανία έχουν τον πρώτο λόγο για τις δύο πρώτες θέσεις, αλλά μιλάμε για ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου δεν χωράνε προγνωστικά θα πρέπει λοιπόν να περίμενε για δείτε τι θα συμβεί».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΝΤΟΣΚΑΣ : ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ FINAL-6
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΝΤΟΣΚΑΣ : ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ FINAL-6
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ