2014-08-26 04:32:07
Φωτογραφία για Φύτευε χασίς στην Παιανία...
Ένας 53χρονος συνελήφθη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στην Παιανία Μετά από έρευνες των αστυνομικών του Τ.Α. Παιανίας, εντοπίσθηκαν σε αγροτεμάχιο στην Παιανία δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία ήταν επιμελώς καλυμμένα  με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην είναι ορατά από διερχόμενους.

Ο χώρος τέθηκε υπό διακριτική επιτήρηση και χθες το μεσημέρι εντοπίσθηκε ο 53χρονος να ποτίζει και να περιποιείται τα δενδρύλλια και συνελήφθη.

Από έρευνα που διενεργήθηκε στο αγροτεμάχιο και στον περιβάλλοντα χώρο βρέθηκαν διάσπαρτα και κατασχέθηκαν 4 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,10 έως 1,50 του μέτρου.

Σε έρευνα στο σπίτι του συλληφθέντα του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μία ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας, 6 συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 69,8 γραμμαρίων, 4 συσκευασίες που περιείχαν κατεργασμένη κάνναβη συνολικού βάρους 88,6 γραμμαρίων, 3 πλαστικά φιαλίδια που περιείχαν ουσία υγρής μορφής αγνώστων συστατικών στοιχείων, μία συσκευασία που περιείχε σπόρους κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ