2014-08-26 04:40:11
Φωτογραφία για Θέλεις απίστευτα πόδια; Μάθε πώς θα τα αποκτήσεις!
Έχει έρθει εκείνη η εποχή του χρόνου, που χαζεύουμε τα αγαπημένα μας fashion icons, που τολμούν να βγάλουν τις κοντές φούστες και τα σορτς από τη ντουλάπα Και τα μάτια μας, δεν μπορούν παρά να παρατηρήσουν τα υπέροχα πόδια που αναδεικνύουν οι stars με το ντύσιμό τους! Πώς το πετυχαίνουν;

 Είναι αλήθεια πώς το DNA παίζει ρόλο… αν όμως δεν έχεις γεννηθεί με πόδια μοντέλου, αν είσαι σαν όλες τις γυναίκες με μεσογειακή φιγούρα που τείνουν να παίρνουν βάρος στους γλουτούς, αν ό,τι και να έχεις δοκιμάσει η κυτταρίτιδα δείχνει να επιμένει… τότε βρήκαμε τη λύση για εσένα! Ονομάζεται Carbo CareTM  και εγγυάται ότι θα κάνει τα πόδια σου… θεϊκά!

Ας ξεκινήσουμε από το τοπικό Τα σωρευμένα λιποκύτταρα στους γλουτούς μας, κάνουν τα πόδια μας να δείχνουν γεμάτα και πιο κοντά από ότι είναι, ενώ μία «τονισμένη» περιφέρεια μας δυσκολεύει πολύ στο ντύσιμο. Το Carbo CareTM έχει διπλή δράση
. Καταρχάς, σε κάθε συνεδρία, δεν συρρικνώνει απλώς τα λιποκύτταρα όπως κάνουν άλλες συμβατικές μέθοδοι, αλλά τα διασπά εντελώς, με αποτέλεσμα να αποβάλλεται το περιεχόμενό τους από τον οργανισμό μας. Έτσι, με τη δύναμη του αδρανούς αερίου, που ελέγχεται από την ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη συσκευή του Carbo CareTM, καταφέρνουμε να έχουμε εφάμιλλα αποτελέσματα με αυτά της λιποαναρρόφησης, χωρίς νυστέρι ή μετεγχειρητικά προβλήματα!  

Επίσης, μόλις ο οργανισμός μας αντιληφθεί την ύπαρξη αδρανούς αερίου, φροντίζει να εμπλουτίσει με οξυγόνο την περιοχή, με αποτέλεσμα να έχουμε καλύτερη μικροκυκλοφορία, άρα και πιο εύκολη αποβολή των προϊόντων του μεταβολισμού.

Και με την κυτταρίτιδα τι γίνεται;

Πώς θα σου φαινόταν να μην χρειαζόταν να σκεφθείς ξανά την κυτταρίτιδα για τα επόμενα 2 χρόνια; Και όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί να κάνεις καμία δίαιτα, όσο πραγματοποιείς τις συνεδρίες σου με Carbo CareTM; Η κυτταρίτιδα, δεν είναι τίποτα άλλο από «βουναλάκια» λίπους, που έχουν συγκεντρωθεί σε συγκεκριμένες περιοχές και δημιουργούν τη γνωστή όψη «φλοιού πορτοκαλιού». Το Carbo CareTM, δρα στοχευμένα επάνω σε αυτά λιποκύτταρα, αυξάνοντας παράλληλα την αιμάτωση της περιοχής, για να έχουμε ένα λείο και ελαστικό δέρμα. Μόλις μέσα σε 6-12 συνεδρίες των 20 λεπτών, ανάλογα με το εκάστοτε πρόβλημα, μπορείς να φορέσεις την αγαπημένη σου κοντή φούστα άφοβα!

Πού θα το βρεις;

Το Carbo CareTM, μία από τις πιο αγαπημένες θεραπείες των stars του εξωτερικού, ήρθε πλέον και στην Ελλάδα, κατ’ αποκλειστικότητα στα Κέντρα Ιατρικής Κοσμετολογίας Medi Cosmetic. Μάλιστα, τα Medi Cosmetic, προσφέρουν μία δωρεάν διάγνωση από εξειδικευμένο ιατρό, για να δει την περίπτωσή σου από κοντά και να σου προτείνει τις συνεδρίες που χρειάζεσαι για να αποκτήσεις τα πόδια που πάντα ονειρευόσουν!
πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φύτευε χασίς στην Παιανία...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φύτευε χασίς στην Παιανία...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ