2014-08-26 10:46:50
Φωτογραφία για Ετοιμάζεται η νέα γενιά των Intel NUC
Και χάρη στις βελτιώσεις της θα έχει μεγάλο εύρος δυνατοτήτων.

Λίγο η εξάπλωση του Raspberry Pi, λίγο τα πρώτα Intel NUC καθώς και προτάσεις από άλλες εταιρίες και η αγορά τωνmini PC τον τελευταίο χρόνο μεγάλωσε απότομα, κάτι που κάνει την Intel να ετοιμάζει τον διάδοχο των τωρινών NUC(Next Unit of Computing), με τα next NUC ή για την ώρα NUC 2.0.

Η νέα γενιά των NUC θα έρχεται με αρκετές βελτιώσεις καθώς θα βασίζεται στους επερχόμενους Broadwell Core i3 καιCore i5 και στους Braswell (14nm) που θα είναι οι αντικαταστάτες των τωρινών Bay Trail-D. Θα υποστηρίζουν μνήμη από 8 ως 16GB ανάλογα με την έκδοση ενώ τα γραφικά θα είναι τα Intel HD graphics που σύμφωνα με την εταιρία θα έρχονται με μεγάλες βελτιώσεις στον τομέα των δυνατοτήτων τους, κάτι που θα μπορούσε κιόλας να μετατρέψει τα πιο δυνατά NUCs και σε casual Steam Machines. Παράλληλα θα υπάρχει και η υποστήριξη αναλύσεων 4K που θα τα κάνει ιδανικά και για home theater PC.


Για να μπορέσουν τα νέα NUCs να μειώσουν τις διαστάσεις τους θα δέχονται δίσκους SSDs στην καινούργια υποδοχή M.2, ενώ το κλασσικό σχήμα των 2,5 ιντσών θα είναι προαιρετικό. Ακόμα θα έρχονται με τέσσερις υποδοχές USB 3.0, μία mini HDMI και μία mini DisplayPort, ενώ θα υπάρχουν και έξοδοι για ηχεία και μικρόφωνο καθώς και οπτική έξοδος στα πιο δυνατά μοντέλα. Τέλος θα υπάρχουν και εναλλάξιμα καπάκια διαφορετικών χρωμάτων για όσους θέλουν το HTPC τους να μην έχει το κλασσικό γκρίζο των PC. Η κυκλοφορία των νέων NUC αναμένεται να αρχίσει στο τέλος του χρόνου, αλλά με τα περισσότερα νέα μοντέλα να κυκλοφορούν το πρώτο τρίμηνο του 2015.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ