2014-08-30 02:41:06
Φωτογραφία για Το ψεύτικο χαμόγελο δεν διώχνει τη στενοχώρια...
Αν χαμογελάτε ψεύτικα και όχι με την καρδιά σας, για να διώξετε τις μαύρες σκέψεις από το μυαλό σας ή για να δείξετε ότι είστε χαρούμενος άνθρωπος, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε και να καταργήσετε αυτή τη συνήθεια.

Το ψεύτικο χαμόγελο μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους να συνδέουν το χαμόγελο με τις στιγμές που αισθάνονται στενοχωρημένοι και γενικώς με αρνητικά συναισθήματα. Άλλωστε, το χαμόγελο δεν φέρνει την ευτυχία ή την ευεξία.

Σε έρευνα, που δημοσιεύεται στο περιοδικό ''Journal of Experimental Social Psychology'', επιστήμονες πραγματοποίησαν 3 πειράματα στα οποία ρώτησαν ανθρώπους για το επίπεδο ευτυχίας στη ζωή τους, αν και πόσο χαμογέλασαν σήμερα, αν πίστευαν ότι οι άνθρωποι πιο συχνά χαμογελούν για να αισθάνονται καλά ή για να προσπαθήσουν να αισθανθούν καλά και σε ποιες καταστάσεις θυμούνται να χαμογελούν από χαρά.

Οι ερευνητές ανέφεραν ότι όσοι χαμογελούν όταν είναι ευτυχισμένοι συχνά αισθάνονται καλύτερα, ενώ όσοι χαμογελούν όταν δεν είναι ευτυχισμένοι συχνά αισθάνονται χειρότερα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ