2014-09-05 16:32:43
Φωτογραφία για ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΣΤΟΝ... ΣΑΜΑΡΗ! (ΡΗΟΤΟ)
O Γιώργος Σαμαράς και ο Αντρέας Σάμαρης είναι... «άρρωστοι» με το ΝΒΑ και πάνε με χίλια τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Γι’ αυτό και καταχάρηκαν όταν το ΝΒΑ Europe τους έστειλε από μία φανέλα των Bucks με την υπογραφή του νεαρού διεθνή!

Η παραγγελία είχε γίνει από τις αρχές του καλοκαιριού. Όταν η Εθνική βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για φιλικά προετοιμασίας, πριν το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Σαμαράς και Σάμαρης, που έχουν γίνει κολλητοί με αφορμή την τρέλα τους για το μπάσκετ και ειδικότερα το ΝΒΑ, «έφαγαν» τον κόσμο στη Νέα Υόρκη για να βρουν φανέλα του Αντετοκούνμπο. Μάταια έψαχναν. Ο μεν Σαμαράς βολεύτηκε με μία του Derrick Rose, ως λάτρης των Bulls, ο δε Σάμαρης μ’ εκείνη του Paul George, ως μέγας θαυμαστής του.

Η.. επιθυμία τους για μία φανέλα του Αντετοκούνμπο, έφτασε στ’ αυτιά των ανθρώπων των γραφείων του ΝΒΑ στην Ευρώπη, μ’ έδρα το Λονδίνο. Φρόντισαν όχι μόνο να βρεθούν οι φανέλες, αλλά να τις υπογράψει ο Αντετοκούνμπο, στη διάρκεια της προετοιμασίας της Εθνικής για το Μουντομπάσκετ
. Χθες (4/9) το βράδυ λοιπόν, οι δύο διεθνείς παρέλαβαν το... «πακετάκι» τους κι έκαναν σαν μικρά παιδιά μόλις το άνοιξαν. Στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η Εθνική ομάδα, εν’ όψει του αγώνα της Κυριακής (7/9) με τη Ρουμανία, Σαμαράς και Σάμαρης καμάρωναν για τις φανέλες και φυσικά το NBA GREECE ήταν εκεί, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr".

Ο Σάμαρης πήρε «κόκκινη» φανέλα, που ταιριάζει με τα χρώματα της πρώην (Ολυμπιακός) και νυν (Μπενφίκα) ομάδας του, ενώ ο Σαμαράς μια πράσινη. Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των Αβραάμ Παπαδόπουλου, Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Βασίλη Τοροσίδη, πόζαραν για φωτογραφίες, σα να πρόκειται για δική τους παρουσίαση από ομάδα του ΝΒΑ.

Ο Σάμαρης την κρατούσε κι έλεγε γελώντας απευθυνόμενος στον Παπαδόπουλο: «Άβι, κοίτα τη φανέλα που πήρα. Είμαι το νέο απόκτημα των Bucks!».

Ο Σάμαρης, όπως είπε στο NBA GREECE, «δέθηκε» ιδιαιτέρως με τον Αντετοκούνμπο, ελέω ΝΒΑ 2Κ14: «Παίρνω συνέχεια τον Αντετοκούνμπο και τους Bucks και δεν χάνω με τίποτε. Βάζει κάτι σαραντάρες ο Γιάννης και στενοχωρώ τους φίλους μου, που χάνουν συνέχεια».

Λίγο πριν το ρολόι δείξει 11 το βράδυ, αμφότεροι αποχώρησαν βιαστικά για το δωμάτιό τους. Ο λόγος προφανής. Ήθελαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εθνικής με την Αργεντινή, για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στη συνέχεια, με τις φανέλες του Αντετοκούνμπο ανά χείρας αποχώρησαν από το λόμπι, τονίζοντας πως ανυπομονούν να ξεκινήσει η νέα σεζόν του ΝΒΑ.

«Τα playoffs στην Ανατολή θα είναι αμφίρροπα, αλλά πάλι βλέπω πρωταθλητή από τη Δύση. Όπως και να ‘χει θ’ αναστενάξει το NBA League Pass τον χειμώνα», είπε ο Σάμαρης, ο ένας από τους δυο... «NBAers» της Εθνικής του ποδοσφαίρου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ